Veckans Reseblogg - 29 grader

Varje vecka utser vi Veckans Reseblogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

"Jag kan vara seg på att svara på mail men försöker att alltid svara" så skriver Christine på sin blogg. Jag gillar verkligen 29grader.se. Ärlig, ren, snygg och spännande. Jag har ännu inte fått svar av Christine som driver bloggen. Men det gör ingenting! Jag tror att jag kommer att få svar inom kort!

Christine och hennes man Björn har bott 1 år på Bali och de gifte sig på en sandstrand i Thailand. De befinner sig just nu i Costa Rica efter att ha spenderat februari i Nicaragua och ska sedan avsluta resan i början av april med 1,5 vecka i Miami. Ok, jag kan förstå att hon kanske inte kommer åt sin mail i Costa Rica.

Jag tycker du ska spana in hennes blogg 29 grader och spana lite extra på alla fantastiska foton från deras resor. Och även läsa om alla tips och inspiration till resmålen.

Grattis Christine till utmärkelsen och en fantastisk reseblogg!

/Paulina