Stöd Ukraina

Veckans Blogg - New York - My Bite of the Big Apple

Varje vecka utser vi Veckans Blogg. Det ska vara en inspirerande, givande, matnyttig, spännande eller rolig blogg med någon anknytning till resor.

New York är en favorit hos många. En som verkligen fastnat för staden och som till och med tror sig ha bott i NY i ett tidigare liv är Anna som driver bloggen New York - My Bite of the Big Apple.

Anna har varit i New York fyra gånger på 2,5 år och nästa resa blir redan i april. Mellan resorna över Atlanten slukar Anna all information hon bara kan om the big apple. Hennes bästa tips till någon som åker till New York första gången är:

- Sök dig utanför de vanliga turiststråken! New York är så mycket mera än området kring Times Square (som visserligen är häftigt att se första gången). Promenera i West Village, där träden bugar över gatorna, gå på "hemliga" barer och udda butiker, sök upp restaurangerna New York-borna själva går till och utforska stadsdel för stadsdel. New York har allting, alltid! Du kommer att bli kär - jag lovar!

Så behöver du tips inför din resa till New York är det här bloggen du ska spana in. Fina bilder varvas med tips om aktiviteter, böcker, restauranger, shopping... ja allt som har med New York att göra helt enkelt.

Ha en fantastisk resa till fantastiska NYC i april Anna!

/Paulina