Inlägg taggade med: frukost

Kocken Jody Smith hade visionen att öppna ett ställe som hennes grannar i West Village ville hänga på hela dagen, och startade då Buvette. Mycket riktigt blev det också så, och dagen börjar såklart med en rejäl frukost. Här får du en dos av stammis-hak i riktig Vänner-anda och det finns allt man önskar sig i frukostväg och deras latte-art är inte att leka med.

På ett hörn i West village ligger The Little Owl med en fantastisk fönsterfasad. Ett litet ställe med mysiga vibes som alltid är fullt. Om du går hit är det nästan ett måste att beställa deras burgare som är to die for. Menyn i övrigt är en mix av Medelhavet och det Amerikanska köket.


Detta populära ställe har öppet från morgon till kväll och serverar en klassisk New York-brunch med inslag av judiska delikatesser. Denna familjeägda institution har funnits i nästan 100 år i staden och har även de populära restaurangerna Pastis och Balthazar. Finns en i West Village och en i SoHo. Det blir inte mycket mer New York än såhär!


Mitt i hektiska China town på Lower East Side hittar vi denna frukost-oas. Dudley’s inspireras av en blandning mellan USA och Australien vilket givetvis betyder grymma avokado mackor och kaffe i världsklass. Stället attraherar de hippa klientelet i stan och perfekt att sitta och titta på människor mesans man surplar i sig en flat white.


På trendiga Bond street i SoHo ligger denna supermysiga restaurang som har öppet hela dagen. Den rustika inredningen och varierande menyn gör det till ett perfekt ställe för en lång lördagsbrunch eller tidigt frukost.

Boka din resa till New York här »

Tidigare inläggSenare inlägg