Inlägg taggade med: direktflyg

Shanghai! Efterfrågan på direktflyg till den kinesiska storstaden har blivit betydligt större de senaste åren, både bland privat- och affärsresenärer. Den nya direktlinjen med China Eastern – Kinas näst största flygbolag – ska tillmötesgå detta och från Stockholm trafikeras med A330-200 med plats för 262 passagerare. Flighten har en beräknad flygtid på cirka 10 timmar och 40 minuter, och det första planet lyfter den 16 juni 2018. Står Shanghai på din lista över drömresmål?
» Sök bland billiga flygresor till Shanghai här

Stockholm-Los Angeles, Köpenhamn-Miami och Oslo-Miami. Det skriver nu Travel News. Los Angeles-rutten börjat att gå i vår och kommer att gå varje dag sommartid och 5-6 avgångar vintertid. Från Köpenhamn och Oslo till Miami som startar till hösten 2016 kommer det att gå 3 gånger i veckan från Köpenhamn och 4 från Oslo.

Världen blir bara mindre och mindre. Direktflygen till destinationer längre bort gillas.
Sök flygresor här.

/Paulina

Världen krymper mer och mer. Det blir enklare och lättare att ta sig ut i världen. Även längre bort. Nu lanserar Norwegian två nya destinationer i höst. Från den 31 oktober kan du flyga direkt från Stockholm till Las Vegas och från 3 november direkt till Puerto Rico - San Juan.

Las Vegas, bara det, är en upplevelse i sig. Spana in vår artikel med det bästa av Las Vegas.
Sök flyg till Las Vegas här.
Sök flyg till Puerto Rico här.

/Paulina

Tidigare inläggSenare inlägg