Resealbum: Skebo Bruk och Norrtälje.
Visningar: 9705

Karta över Roslagen.

Min svärson ritade in vår första rutt med en svart linje för resan mellan Skebo och Älmsta och tillbaka och själv ritade jag in en grön linje för resan till Norrtälje. Sen var mitt besök hos familjen slut och min dotter körde mig till Täby Kyrkby, där vi återförenades jag och maken. Senare kom min yngste son (han med 50-årsdagen) och hans fru dit och hälsade på.

Bert hade inhandlat en ny kamera, när han var med sin dotter i Täby och handlade. Vi hade ju bara en kamera med och den hade jag. Det var vår lilla gamla med liten och sliten display. Så det var lite svårt ibland att urskilja motiven.

Sen när vi kom hem igen var vi i fotobutiken, där vi hade lämnat in en annan bättre kamera till rensning. Tro det eller ej, men vi fick en helt ny kamera i stället, för leverantören tyckte nog att det var för mycket jobb att rensa den och skickade iväg en nu. Det kostade nog dem mindre pengar.

Så nu är vi säkra hemma igen. Tack för att du ville titta på våra inhemska resor till Vaxholm, Sigtuna, Öregrund och Norrtälje.
Plats: Norrtälje, Sverige
Bilden tagen: 10 augusti 2010
Kommentarer
17 aug. 2010 23:30
En väldigt vacker kustremsa av en bit av Sverige.