Resealbum: Slow down livet..
Visningar: 369

Bild från Kungshamn, Sotenäs, Bohuslän, Sverige

Kan det bli för varmt tro att läsa sin bok i den båten...
Bilden tagen: 11 oktober 2009
Kommentarer
21 sep. 2013 18:21
Ok, tack IngelaK. Läste återigen gamla trådar i annat forum där folk inte gillade stranden alls. Begriper det inte... Slapparbåten på din bild är ju precis utanför Slow Down och att gå ner o doppa sig, hänga lite på stranden, gå nån strandpromenad o bara må gott...Ja, jag ser inte vad som är så hemskt med den stranden. Vi kommer ta en dagstrip till nåt snorklingvänligt ställe också och även bo sista veckan på Klong Nin stranden. Men jag blir vääääldigt nervös av folks nedskrivning av Klong Dao just utanför Slow down då jag är den som bokat för oss två familjer som åker.
Av Ingelak
21 aug. 2013 19:50
Ni kommer få en härlig tid på Slow down som är ett underbart ställe att bo på. Ta en taxi till long beach där stranden är super duper om ni inte gillar stranden utan för slow down. Hoppas ni får en bra semester.
30 maj 2013 13:25
Förstår inte varför "folk" säger att den delen av Klong Dao beach inte går att bada vid. Ser ju hur fint ut som helst. Har bokat in oss en vecka på Slow Down i dec. Visst att det är lite stenar här o där...Men den här bilden slår bort det jag bävade för. (Det är jag som hållt i trådarna och bokat åt oss samt en annan familj -så det är mkt press på valet jag gjort )
27 nov. 2009 16:42
Ser ju ut att vara en trivsam plats.
Av Merlin
12 okt. 2009 07:02
Nä, det tror jag inte o skulle det bli det så kan du ju alltid ta dig ett dopp..=).