Resealbum: Gillas Rhodos september 2008
Visningar: 817

Taverna Kostas.

Så småningom hamnade vi på Pythagora Street 62 i Gamla Stan och hittade taverna Kostas.

Jag hade lovat Rhodoskillen här på RG, att hälsa dit. Han heter också Kostas, när han är på Rhodos. Tyvärr var det stängt, när vi kom dit. Det var tydligen för tidigt på dagen. Sen slumpade det sej så, att vi inte hittade tillbaka. Tyvärr. Jag hade så gärna hälsat till dom.
Plats: Rhodos stad, Rhodos, Grekland
Bilden tagen: 11 september 2008
Kommentarer
Av Cargun
16 nov. 2009 22:37
Återkommer alltid hit varje år för att äta hos Kostas och hans goda mat...... :o) Jag tycker tzatzikin är en av favoriterna där...... :o) Min mamma har känt Kostas sen hans tvillingar var små.... :o) Tyvärr fick vi inte träffa Valentino och hans lille pojke som föddes förra året i augusti..... :o) Vi hoppas att få träffa honom nästa gång vi kommer till Rhodos och Taverna Kostas...... :o)
20 jan. 2009 01:33
Synd att ni inte hittade tillbaka hit, för det här är ett av dom absolut bästa ställena på Rhodos om man vill äta något riktigt gott. Det är en gammal taverna som har funnits riktigt länge och lagar genuin grekisk mat, ingen slafsig rätt som på restaurangerna i turiststråken mitt i stan. Hit kommer många greker, italienare m,m och självklart även massa svenskar som återkommer år efter år pga av gästvänligheten och den goda maten. Detta är min kusins pojkväns taverna..