Resealbum: Härliga dagar på Rhodos 2011
Visningar: 332

Bild från Rhodos, Grekland

Jag drar upp gardinerna och bländas av solens värmande morgonstrålar. Inte ett moln på himlen, och vid havsbrynet har flera redan börjat hyra solstolar. Några ligger redan i havet. Frukost på balkongen!
Så blev det tillslut dags att byta hotell (åkte ospecificerat). Från Faliraki till Kalithea, och taxin står Ving för. Hotell nummer två har inte fått så många gäster än, så vid poolen ligger bara vi och ett annat par. Vid poolrestaurangen får man en grekisk sallad för några enstaka Euro och hon som serverar ler glatt och hoppas snart att hotellet skall få fler gäster. Hon går med oss ca hundra meter för att visa en "hemlig" genväg till stranden.
Hotellet är uppbyggt som ett fort med en mur runt, och utanför varje hotellrum är det målat en unik variant av en sköld.

Vid poolen på taket fläktar det en aning och man kan också höra trafiken från vägen utanför om man lyssnar noga. Annars skulle det vara alldeles tyst. Inga barn som plaskar i poolen, endast lite gnissel från parasollen som gnider sig i vinden och vattnet i poolen som skvalpar och leker i blåsten.
Jag kan inte sluta undra varför gästerna i början på juni är så få.Nä, nu är det dags för dagens ansträngning. Byta sida och sola ryggen en stund i stället. Nu går det andra paret från polen och vi har tillslut fått en VIP pool för oss själva :-)
Bilden tagen: 5 juni 2011
Kommentarer
Av Strid
22 juni 2011 23:34
Lugn och ro vid en egen pool verkar inte så dumt