Resealbum: Montenegro
Visningar: 736

Färja över Kotorbukten

På vär väg till Kroatien fick vi åka färja över Kotor bukten då det går mycket fortare än att köra runt hela bukten. Utsiken över Kotor bukten var mycket vacker, tänk att ett land kan vara så underbart vackert!

Montenegro är ett litet land som lever i skuggan av sin mer kända granne Kroatien. Montenegro som fortfarande är relativt okänt för de flesta, är ett land som erbjuder fantastiska naturupplevelser för dess besökare. Montenegro lockar sina besökare med höga berg, djupa raviner, glittrande floder, underbara nationalparker och mycket mer. Det finns mycket att välja och vraka på, för den mer avslappnande resenären finns nationalparkerna Biogradska Gora och Durmitor, i dessa två parker kan man njuta av den stilla tillvaron och sysselsätta sig med rofyllda aktiviteter. Montenegro har även mycket att erbjuda för den aktiva resenären som söker spänning, vad sägs om riverrafting på floden Tara som flyter igenom många djupa dalar? Som sagt är urvalet i landet stort, Montenegro väntar just nu på att fler turister ska upptäcka dess vackra naturlandskap som kan göra vem som helst mållös. Boka din resa idag, du kommer inte ångra dej!
Plats: Herceg Novi, Montenegro
Bilden tagen: 11 juni 2009
Kommentarer
20 sep. 2013 00:29
Hej !! Vad kul att du åkte till Montenegro och ännu bättre att du gillade det!! Jag ska titta på dina bilder. Montenegro är verkligen ett spännande land!
19 sep. 2013 09:55
Hej Marika Jag håller helt och hållen med dig att Montenegro är ett fantastisk land och naturen är som Norge, jag har nys kommet hem med en härlig resa skall absolut ditt igen titta gärne på mina bilder
3 sep. 2009 23:45
Åkte en av dessa färjor också. Det var verkligen vackert landskap man såg från färjan.
20 juni 2009 00:38
Har förstått från dina vackra bilder att jag missat en naturupplevelse från detta land. Får lägga in som prioriterat resmål.

Res till Herceg Novi