Visningar: 166

91 euro packeringsböter =(

Hitta packering i stan var inte det lättaste och folk packera lite som de vill. Till sist hittade vi detta stället där vi sett bilar pakerade två dagar tidigare. Med tanke på att de gula linjerna slutade bakom bilen tog vi för givet att man fick packera där. Vilket man fick göra innan de bytte polischef förklarade hotellpersonalen som har bett dem märka upp tydligare, men inget händer efter 5 påpekande.
Hotellpersonalen ringde polisen åt oss och de sa att vi skulle vänta vid bilen, efter 1,5h ber vi hotellpersonalen ringa igen. Då säger de att de snart kommer. 1h senare väntan vid bilen får vi se 3 poliser går förbi. Vi ber dem låsa upp, men de har inga nycklar. Så de säger att vi ska vänta vid bilen. Jag frågar snällt om jag kan vänta 50m bort i hotellreceptionen. Men det gick inte. Efter yttligare 2h, väntan ber vi hotellpersonalen ringa igen. Då tog det 1,5 och polisen låste upp vid 02.00. Där var den natten förstörd och sömnen vi hade behövt innan en dag i Lissabon. Att betala 91 Euro brydde vi oss inte så mycket om. Men inte ska man behöva vänta 6h på att få en bil upplåst. Vill ju inte påstå att de gör så bra reklam för landet.
Plats: Albufeira, Algarve, Portugal
Bilden tagen: 21 juli 2011
Kommentarer
13 aug. 2011 09:10
Spar kvitto på betald felparkering,ifall polisen har gjord anmälan till hyresbil företaget,så inte dom drar kostnaden från felparkeringen en gång till från ditt kort.
11 aug. 2011 21:48
Är det Ni som har parkerad fel ??