Rhodos Augusti 2021

Resealbumet skapat av: Groggan
1 sep. 2021
Visningar: 5
Efter veckor av velande. Konsultation med de lärde. Noggrann uppföljning av restriktioner och coronaläge, bestämde vi oss i den absoluta sista minuten att åka. Vi har hållt avstånd från nära och kära, arbetat hemma på distans, spritat händerna 10 gånger om dagen, använt munskydd och framförallt var vi fullvacinerade redan innan midsommar.
Sista minuten fick det bli och Rhodos resmålet. Munskyddet åkte på redan på Landvetter. Snabb koll vi incheckning att papper var i ordning.
Flertalet passagerare var slarviga och lite nonchalanta till munskydd men flygpersonalen var på dem och tillslut kroknade Grabbarna Grus och fann sig i sin lott.
4 timmar senare klev vi av i 30 graders värme, äntligen dags för lite välförtjänt sol och bad.
Mythos Beach Resort var nästa anhalt. Uppskattningsvis så ligger resorten på drygt 30% av sin fulla kapacitet. Så här är gott om plats och solstolar. Fjärran från trängsel och stök.
Munskydd och platshandskar gäller inomhus och vid bufféen. Vi valde dock av taktiska skäl bort kvällsbufféen och strosar hellre runt på de lolala tavernorna som har gott om plats och där bordsservering gäller.
Så summan av kardemumman är att så länge man tar sitt vaccin och följer lokala föreskrifter så kan man njuta av en skön semester på nästan samma sätt som vanligt. 😎
Kategori: Sol & Bad
Besökta länder: Grekland
Reslängd: 1 dag
Datum: 1 september 2021

Bilder

Karta