Playa del Carmen, Mexico - Bröllopsresa!

Resealbumet skapat av: Leroslover
8 mars 2015
Visningar: 188
När vi väl bestämt oss för att gifta oss, gick nästa tanke till vart ska vi åka på smekmånad och när. Över jul och nyår blev svaret på 'när', minst antal semesterdagar.

Vart var inte lika enkelt. Vi diskuterade Caribbien, Florida, kryssning. Men kom till slut fram till att det skulle vara kul med lite Maya kultur i Mexico.

Vi bokade ett all inclusive, hyfsat lyxigt, ca 1 timme norr om Playa del Carmen. Hotel Grand Riviera Princess. Stort hotell, flera bufférestauranger och a la carte restauranger. Mycket djur som bodde på området. Härliga pooler med poolbar. På stranden, som tillhörde hotellet, barer och mat till lunch gick att få. Ex vis hamburgare.

För oss var det ovant att bara hämta vad man vill ha. Mat, drinkar mm. Dom nordamerikanska gästerna, och dom var många, gav dricks för allting. Vi gjorde inte det.

Vi åkte in till Playa del Carmen 1 dag. Det räckte. Vi gillar inte när det tjatas och rycks i en för att man ska kolla i butiker eller gå in på restaurang eller liknande. Vi var glada att vi bodde där vi bodde. Utflykter i övrigt var besök i Chitzen Nitza, Mayastaden som är världsarv och ett av världens 7 underverk. Snorkling tur med besök på Isla Mujeres, och så simmade vi med delfiner, en av mina drömmar som nu blev uppfylld.

Nu får bilderna tala för resan.
Kategori: Romantik & Smekmånad
Besökta länder: Mexiko
Reslängd: 14 dagar
Datum: 20 december 2014 - 2 januari 2015
Bilder
Karta