Jorden runt på egen hand

Resealbumet skapat av: Anqiz
26 feb. 2008
Visningar: 1972
Sydafrika - kapstaden till Johannesburg via Swaziland, Krugerparken med en galen inhemsk sydafrikan =))
Australien - Darwin till Melbourne,
Nya Zeeland - syd- och nordön,
Chile - Santiago, 1 dag
Argentina - Iguazufallen
Brasilien - Sao Paulo, Rio de Janeiro, Florianapolis.
okt 2004 - febr 2005.

En av många bra resor jag gjort =)) Men egentligen första resan som jag från början planerade själv och åkte iväg själv på. Hade kikat runt på olika resesajter efter resekompisar men min rutt var lite ovanlig då så det var inte många som skulle åt samma håll så jag träffade upp lite folk här o där som jag hade fått kontakt med hemifrån och så träffar man ju mycket folk då man bor på vandrarhem som man kan hitta på grejer med och resa tillsammans med en bit =))

En bra grej med att åka själv är ju att man får göra precis det man själv vill göra =))) Behöver inte komromissa med någon, vilket man kanske inte alltid vill göra då man lagt ut en del pengar på resan o kanske missar nåt man ville se/uppleva...
Sen en till grej, man träffar faktiskt MER folk då man reser själv för man är ju tvungen att ta kontakt för man vill ju inte vara ensam hela tiden.

Så ni som funderar på att åka ut i världen på egen hand - Tveka inte - ÅK bara =)) Du har inget att förlora utan kan bara vinna en massa erfarenheter och minnen =)
Kategori: Backpacking
Besökta länder: Brasilien, Nya Zeeland, Sydafrika, Australien, Argentina, Chile
Reslängd: 107 dagar
Datum: 11 november 2004 - 25 februari 2005
Blogg: 22 inlägg
Bilder
Karta