Från Delhi till Goa

Resealbumet skapat av: Travelfun
22 dec. 2012
Visningar: 355
Jag åkte på årets första äventyr till Indien i januari för att utforska Delhi och Mumbai, uppleva Taj Mahal i soluppgången och koppla av på stränderna i Goa. Jag besökte Delhi, Agra, Jaipur, Thori, Pushkar, Udaipur, Ahmedabad, Mumbai och Goa.

Jag har verkligen blivit förälskad i Indien som enligt mig är ett land värt att besöka minst en gång i livet. På mina tre veckor hann jag bara se en bråkdel av vad Indien har att erbjuda, och jag längtar redan tillbaka.
Färgerna, smakerna, dofterna, kryddorna, människorna...sevärdheterna, soluppgångarna, solnedgångarna...WOW!!

Jag har lagt upp lite bilder.. Mer bilder, samt bildtext mm kommer inom kort.
Kategori: Äventyr
Besökta länder: Indien
Reslängd: 13 dagar
Datum: 6 - 18 januari 2013
Blogg: 11 inlägg

Bilder

Karta

Kommentarer

23 jan. 2013 09:36
Hejsan! Sitter här och funderar om jag ska försöka söka visum till Goa, hur lång tid tog det att få för dig? Verkar inte vara några garantier och jag vill helst resa igår..skulle kunna chansa på visumkostnaden men kruxet är då har man ju inget pass och hoppa på någon annan resa. Men enligt dig känns Goa ok att resa till som ensam tjej? Såg våldtäktsstatistiken går tyvärr åt fel håll.. Förbokade du något boende, är flexibel så jag brukar aldrig göra det, men det verkar vara säsong just nu därav min fundering TACK på förhand!
Av Ivan
24 dec. 2012 11:00
Hej igen! I januari i Delhi är medeltemperaturen ganska konstant. Som högst på dagen 21°C och går ner till +7°C på natten. Vet inte hur frusen du är men själva har de täckjackor på sig. Happy landing! /Ivan
24 dec. 2012 07:41
Stort tack för tipset! Härliga bilder i ditt album. Förresten, vad rekomenderar du för typ av jacka i Dehli i januari..är väl ganska kallt.. räcker det med fleece? Hur vamt är det dagtid? Och vilken typ av kläder rekommenderar du vid muslimska Taj Mahal? Både beroende på kyla samt av religiösa skäl... Tack på förhand, önskar dig en riktigt god jul :-)
Av Ivan
22 dec. 2012 23:59
Hej Kristin! Får du tid över i din planering. Lägg de dagarna i Jaipur. Var bara två dagar där. Kunde stannat en hel vecka. Skickar dig länken till mitt resealbum. Hälsn och Fin Julhelg. Ivan