Exotiska Thailand

Resealbumet skapat av: Femtioplus
12 sep. 2008
Visningar: 709
En oförglömlig Resa! "Backpacking för Vuxna" kallar jag denna Resa:)
Vi skulle tillbringa de första 3 dagarna i Bangkok, och sedan gick resan upp till Chiang Mai. När denna första del av resan var gjord, skulle vi åka till de i förväg beställda hotellen på olika badorter kring Hua Hin och Cha Am.
Under de första 9 dagarna, kom vi att åka ca 110mil i buss. Tillsammans var vi 34 resenärer plus Christoffer, den svenske guiden och Thip, den lokala guiden. En mycket välfungerande resa, både upplägget och hur allt avlöpte!
Om någon ex Christoffer eller någon annan i sällskapet läser detta , vill jag säga Tack för trevliga dagar i trevligt sällskap!!!
Kategori: Äventyr
Besökta länder: Thailand
Reslängd: 16 dagar
Datum: 29 januari - 13 februari 2008
Blogg: 2 inlägg
Bilder
Karta
Kommentarer
19 sep. 2008 13:00
Vilka härliga bilder och vilken härlig resa ni varit på! Har inte 'vågat' mig på denna typ av gruppresa ännu men jag vet med säkerhet att det kommer ;-) Roligt att se bilderna från Bangkok flygplats, kommer själv att vara där om ett antal månader (mars 09)
19 sep. 2008 08:36
Hej! Vilken resebyrå gjorde du/ni rundresan med? Var ni många i gruppen? Helt fantastiskt att ni fick reseledaren hit till Sverige! Jag gjorde själv en rundresa i apr och vill gärna veta vad andra tycker om resebyråer som erbjuder rundresor. Hälsningar. Ildiko