Barbados

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag
Filtrera

Om Barbados Karibien

Barbados är ett av världens främsta turistmål och ett land med stark utveckling. Vackra stränder med klarblått vatten, ljuvligt klimat och fantastisk natur gör det till en karibisk skatt.

Huvudstaden på Barbados heter Bridgetown. Den präglas av typiskt färgglada gator i pastellfärger, vilket känns igen från många andra karibiska nationer. Strosa omkring på de historiska gatorna, slå dig ner vid någon av alla uteserveringar eller njut av havets läckerheter på någon av alla restauranger.

På ön finns mängder av historiska platser att besöka, både vid det parlamentariska muséet och landets nationalmuseum. De stora rev som omgärdar ön gör också att mängder av skepp förlist, vilket idag nyttjas som platser för dykning, där Stavronikita sannolikt är det mest kända. Av förklarliga skäl lockar också stränderna med det klarblåa vattnet, där Carlisle Bay och Pebbles Beach står för några av Barbados huvudattraktioner. Flertalet stränder ligger centralt i Bridgetown och kan enkelt nås via promenader. Som turist kan du med fördel hoppa på någon av de fiskebåtar som dagligen åker på turer runt ön. Barbados betraktas som en av världens bästa platser för fiske, och det är inte den vanliga gäddan som hugger på kroken, det kan vi lova.

Tips
Barbados Millan69, 30 juni 2017
Updaterad av Millan69 för 1 år sedan
8
Hur är Barbados att besöka? Tar gärna emot tips på bra palmklädda stränder, prisvärda boende, sevärdheter mm. Med vänlig hälsning, Millan
Barbados och Tobago kombinerad resa
Barbados Aula, 15 jan. 2014
Updaterad av Aula för 5 år sedan
12
Hej! Har hittat en kombinerad resa till Barbados och Tobago, 15 dagar för 14300kr. Flyg och boende inkluderat. Någon som har bra koll, själv tycker jag det låter väldigt prisvärt. Skulle också bli glad av lite tips och råd på saker man inte får missa på dessa ställen. Tack sålänge :)
Åker till Barbados 3/3 2014 - TIPS?
Barbados Bloggithailandse, 22 feb. 2014
Updaterad av Aula för 5 år sedan
2
Wiii! Bokade just resa till Barbados, tips på vad som helst? Stränder, boenden mm? Vi stannar i 14 nätter. Vi vill gärna se och uppleva mkt. Vi är 2 st på 26 år + 2 st barn på 3 och 5 år. Reser en hel del, men blir första gången till Karibien :) Tack på förhand. MVH Sandra www. ...
Barbados tips
Barbados Buffeln, 12 sep. 2013
Updaterad av Buffeln för 5 år sedan
4
Ska till Barbados i April nästa år o skulle vilja ha tips på utflykter, shopping bra badställen m.m skulle också gärna vilja ha lite feedback på hotellet, Barbados Beach Club om någon har bott där.
Ö & hotell tips
Barbados Lena23, 11 apr. 2011
Updaterad av Lena23 för 7 år sedan
4
Nu är biljetten bokad: Sthlm -Barbados t.o.r 4 veckor över jul och nyår. Nu börjar vi fundera över var vi skall under dessa veckor. Vi tänkte oss två- tre öarutöver Barbados och stanna endast på Barbados de sista dagarna. Vilka öar får man inte missa? hotell/guesthouse tips? Bästa stränderna? ...
Ny resa bokad, Grenada och Barbados. Tips?
Barbados Pelle77, 6 feb. 2012
Updaterad av Pelle77 för 7 år sedan
0
Som rubriken säger. Vi bokade nyss en resa i Januari till Grenada i Karibien i en vecka och hemresa från Barbados. Strössla ut alla tips ni har om öarna, sevärdheter och fina stränder värt en omväg. Jag är ju en matälskande person så restaurangtips är väldigt välkomna! Har bokat en resa t/r ...
Härlig utsikt!
Foto: gucci
Tucan
Foto: ivan
Caribiska havet vid hotellet Blue Orchids
Foto: kicks
Crane Beach
Foto: worldofmarie

Planerar du en resa till Barbados?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.