Aruba

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Aruba Karibien

Aruba har ett av världens mest enformiga men härliga klimat. Här är det sol och 27 grader varmt nästan varenda dag hela året.

De flesta badorterna ligger på sydvästra halvan av Aruba, bland annat Baby Beach, Eagle Beach och Palm Beach. Här finns de vita sandstränderna och lugnt och varmt vatten. På den nordöstra delen av ön är kusten klippigare och vattnet är ofta livligt med höga vågor.

Testa gärna några av Arubas många spännande lokala maträtter. Eller vad sägs om strutsburgare, iguana-soppa eller chop suey-piroger?

I den öken-liknande naturen på Aruba trivs massor av vildåsnor. De ser du smidigast genom att åka på en åsne-safari, rundturerna tar ofta hela dagen och har du tur så kan du mata vildåsnorna. Ofta ingår stopp både på en åsne-gård och andra sevärdheter.

Aruba igen - eller finns det ngt likande att rekommendera?

Aruba Desfal, 27 aug. 2019
Updaterad av Curacao för 7 veckor sedan
5
Hej, vi har rest till Aruba två år i rad och älskar den ön! Har bokat ännu en resa dit.. Men av lite nyfikenhet så undrar jag om det finns ngn här som kan rekommendera liknande resemål. Jag värdesätter mkt att det inte är gated resort, fritt att röra sig, rent och snyggt, fantastiska stränder, ...

Flygpriser?

Aruba Peter_parker, 16 jan. 2019
Updaterad av Peter_parker för 38 veckor sedan
3
Sugen på Aruba till jul och nyår. Har varit på Curacao. Vill gärna flyga från och till Linköping då jag bor nära. KLM kör ju därifrån. Men just nu ligger det en brytpunkt i månadsskiftet nov/dec. Biljetterna är dubbelt så dyra efter den 30/11. Ca 18000 mot ca 9000:-. Räknar kallt med att betala ca ...

Sällskap?

Aruba Acegirl, 21 dec. 2018
Updaterad av Acegirl för 42 veckor sedan
0
Sistaminflyg 13 jan, nån mer?

Aruba - Hur är nattlivet?

Aruba Landl, 5 feb. 2018
Updaterad av Landl för 1 år sedan
2
Hallå! Mina kompisar och jag ska i vår åka till New York, Peru (Machu Picchu) och Aruba. Vi har tänkt att vara på Aruba lite längre än en vecka, men undrar nu hur nattlivet är på ön? Har självklart Googlat runt lite, men får inte riktigt grepp om det ändå. Någon som har erfarenhet? :)

Charter eller ej

Aruba Sarahohrn, 28 jan. 2017
Updaterad av Worldofmarie för 2 år sedan
1
Vi klurar lite på ev bröllopsresa inför hösten/vintern 2018. Är lite inne på Aruba och kollar runt på alternativ men jag är inte speciellt berest då vi har barn osv blir det mest charter. Så dålig koll på hur man löser allt när inte allt är klart 😂 Dels behöver jag bra tips på boenden - gärna ...

Boende

Aruba Nberg, 6 dec. 2016
Updaterad av Brage99 för 2 år sedan
7
Hej. Jag är en tjej som ska ner och hälsa på mina vänner i Karibien. Dom är iväg på en världsomseglning och ska möta upp dom där. Väl därnere så tänkte jag stanna på Aruba ca en vecka. Och funderar lite på vart på Aruba man ska bo? Vill inte ha det jätte turistigt då jag mer backpackar. ...
None
Foto: louisewinberg
Flamingos
Foto: annaky
None
Foto: pelin
Eagle Beach
Foto: robin90
Paradisstrand
Foto: lis
Aruba
Foto: sandahl
Eagle Beach
Foto: robin90
Eagle Beach
Foto: worldofmarie
Arashi Beach
Foto: marlene

Planerar du en resa till Aruba?

Vi söker bland 1 000 000-tals priser från över 500 reseföretag. Vi jämför fler än 500 000 hotell, över 438 flygbolag, 100-tals resebyråer och 24 arrangörer.

Resmål som liknar Aruba