Weekendpaket i Sverige

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Bild: Thorskogs Slott
Att ta sig en tur till ett herrgårdshotell i Sörmland eller en shoppingweekend i Stockholm blir ett allt vanligare sätt att förgylla vardagen. Vi har samlat spännande paket från norr till söder, kanske kan vi inspirera till en spännande minisemester nästa helg?

Tema och aktivitet

Idag är utbudet av olika paket mycket stort och aktiviteterna är otaliga. Julfirande på Thorskogs Slott, mordgåta på herrgården, spa vid kusten eller himmelskt boende i Vadstena kloster. Nyckeln till att få ytterligare gäster på hotellen är spännande aktiviteter och teman, gärna med guldkant. Det är intressant att se utvecklingen och den idérikedom som flödar när det gäller att skapa attraktiva paket. Vi gissar att vi bara sett början av denna form av kortsemester, att resa bort ett par dagar gör gott och glädjeeffekten är nog väl så stor som en längre resa.

Uppskattad gåva
Vi ser en tydlig trend att man vid högtidsdagar ger varandra delade upplevelser, man ger både sin tid och en upplevelse i form av ett weekendpaket med kul aktiviteter. Förmodligen ligger orsaken i känslan att man har för lite tid att bara umgås med varandra, att man har fullt tillräckligt med prylar i hemmet och att man mer och mer värderar upplevelser och minnen istället för materiella ting. Och vad är finare att ge någon nära än sin tid och sin odelade uppmärksamhet?

Mängder av sköna paket

På Reseguiden hittar du en stor del av det svenska utbudet av paket. Här nedanför hittar du några av dem. Klicka på den du vill veta mer om, så länkas du till företagets hemsida för mer information och bokning. För att se fler paket, klicka på länkarna:

- Weekendpaket i Sverige
- Paket med spa och hälsa
- Alla paket i Sverige


Weekendpaket Sverige

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21