Vinterns charternyheter

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Ving
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Förra årets vinter var ingen hit här hemma, inte årets sommar heller. Vill du vara garanterad att slippa Sverige i vinter, och samtidigt uppleva nya spännande platser? Här ger vi dig charterarrangörernas nyheter inför vintern 2015/2016.

För oss i södra delarna av Sverige var förra årets vinter en stor besvikelse. När nu årets sommar blåste och regnade bort är vi många som behöver en extra dos av D-vitamin och lite sol på både näsa och ben. Har du ingen möjlighet att resa bort under sensommaren och hösten så kommer det lite ny ledighet i vinter. Passa på att boka din resa redan nu för att garanterat kunna byta ut snöslasket mot solstolen. Har du rest under vintern tidigare och vill testa på något nytt? Då ger vi dig vinterns alla nyheter här.

Ving satsar på exotisk kryssning, nytt hotell och mer benutrymme

Ving har inte några resmålsnyheter till vintern, men de kan ändå fresta med många smaskiga nyheter. Vad sägs om en två veckor lång kryssning med stopp på Mauritius, Madagaskar, Réunion och Seychellerna? Här trivs kärlekspar lika bra som barnfamiljer, då de erbjuder väldigt generösa barn- och ungdomsrabatter. Sedan tidigare har Ving även kryssningar i Karibien, Medelhavet och Dubai. Vinterns stora hotellnyhet hos Ving är det vackra hotellet Ocean Beach Club på Gran Canaria som öppnar i januari 2016. Hotellet är ett lyxigt och lugnt hotell för den moderna familjen som uppskattar design och god mat i en skönt avslappnad atmosfär. För att göra resan extra behaglig levereras sex nya flygplan till Vings eget flygbolag Thomas Cook Airlines Scandinavia, även de befintliga planen renoveras invändigt. I de nya planen får du fyra centimeter extra benutrymme och du får mer underhållning att välja på. Allt för en bekväm och enkel resa ner till solen.
Här kan du se alla Vings resor.

Fritidsresor erbjuder nya Kanarieöar och flyger direkt till paradiset i Vietnam

Fritidsresor som redan är väldigt stora på Kanarieöarna utökar nu sitt program med Fuerteventura och El Hierro. På Fuerteventura kan du välja mellan Jandia, Corralejo och Costa Caleta. Alla med inbjudande stränder men med olikheter som gör att du kommer fastna för minst en utav dem. El Hierro är Kanarieöarnas minst exploterade ö. Hit åker du som uppskattar lugnet, och som gillar att vandra, upptäcka nya platser och som vill testa det lokala och ekologiska köket. Fritidsresor är först med att erbjuda direktcharter till paradisön Phu Quoc med tropisk regnskog, vita stränder och mysiga fiskebyar. Resan tar cirka 11 timmar och du slipper mellanlanda, dessutom flyger du Fritidsresors toppmoderna Dreamline. Så boka nu din resa hit och var bland de första chartersvenskarna att sätta din fot här. På Phu Quoc slipper du trängas på stränderna och maten är ljuvlig.
Här kan du se alla Fritidsresors resor.

Apollo satsar på spännande kombinationsresor, kryssningar och nya Emirat

Vad sägs om en minirundresa på Sri Lanka? Låter inte det spännande nog så kan Apollo nu fresta med en spännande kombinationsresa. Spendera 3 pulserande dagar i Dubai och 12 härliga stranddagar i Hua Hin. En kombination som ger dig det bästa av det bästa. Gillar du att blanda storstad och strand är nyheten Phu Quoc tillsammans med Saigon en helt klart vinnande kombo. Elva dagar i paradiset och 2 dagar i häftiga storstaden som blandar gammalt med nytt och puls med avkoppling. Apollos Mondo-familj växer och nu finns det nya familjeparadis i Playa del Inglés och Playa de las Americas. Gillar du kryssningar ska du definitivt läsa mer om Apollos tre kryssningar som utgår från Dubai, besök magiska platser som Muscat, Oman och Abu Dhabi. Apollo utökar dessutom sitt hotellsortiment med ett fantastiskt lyxhotell, Fairmont Ajman, i det mindre kända emiratet Ajman.
Här kan du se alla Apollos resor.

Solresor erbjuder mytomspunna Bali, nya kryssningar och kombinationsresor till Kuba

Äntligen kan du besöka Bali på ett enkelt och avslappnat sätt. Besök Sanur, Nusa Dua eller Ubud. För den ultimata resan kombinera flera orter eller häng med på rundresan Exotiska Bali där du under 9 dagar lär dig allt om ön. Är kryssning din grej erbjuder Solresor en orientalisk kryssning med stopp i såväl Dubai som Oman och Abu Dhabi. Tycker du Kuba verkar spännande breddar nu Solresor sitt utbud på resor till denna vackra ö. Bokningsrekord har lett till att det nu erbjuds resor dit på regelbunden basis. Förutom rundresor finns nu även sol- och badresor till Varadero samt två kombinationsmöjligheter till Havanna och Varadero. Även utbudet till Sri Lanka breddas med sol- och badresor efter stor efterfrågan. Lockar öar som St. Thomas, Martinique, Tortola och Dominica ska du följa med på Celebrity Cruises Karibienkryssning som du bokar genom Solresor. Då hinner du även med ett stopp på Puerto Rico.
Här kan du se alla Solresors resor.

I Reseguidens jämförelsetjänst kan du hitta fler resor:
- Alla charterresor
- Alla hotell
- Alla reguljärflyg
- Alla erbjudanden