Vinterns billigaste resor till Thailand

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Precis som vanligt är det många som vill fly Sveriges vinterkyla och istället spendera några härliga vinterveckor på en vacker sandstrand i Thailand. Här ger vi dig vinterns billigaste resor till den thailändska värmen.

För att du ska slippa lägga alla dina besparingar på flygbiljetter och hotell är det smart att boka i god tid. Då många bokat sina biljetter redan för ett år sedan är det lätt att priserna sticker iväg, särskilt om du tänkt spendera jul eller nyår i paradiset. Har du inte varit i Thailand tidigare kan det vara en bra idé att läsa på om var i landet vädret bäst passar dina önskemål och vad du vill ha ut av resan. Är det regnskog, sandstrand, storstad eller kanske en blandning av alltihop som passar dig bäst? Och vill du resa reguljärt på egen hand och skräddarsy din egen resa eller vill du bli omhändertagen på en charterresa?

Tips för dig som vill skräddarsy din egen resa till Thailand

Bestäm dig först för vilken eller vilka platser du vill besöka, och även hur länge du vill vara borta. Fundera också på vilka datum du önskar resa dit och hem. Om du kan vara flexibel på datumen, eller tänka dig att spendera julafton eller nyårsafton i luften brukar prisera sjunka något. Det brukar också vara billigare att resa i slutet av november eller i början av december, innan flygbolagens högsäsong börjar, alternativt efter att jul- och nyårsstöket är över. När du hittat en flygresa som passar dig är det bra att se över hur lång flygtiden är och hur många eventuella mellanlandningar du behöver göra. Ibland kan det även vara så att du behöver övernatta på vägen. Räkna då in övernattningen i priset och se ifall du fortfarande tjänar på att boka den biljetten. När flygbiljetten känns bra och är bokad är det dags att leta efter hotell. Endel resenärer väljer att bara boka de första nätterna medan andra vill boka upp varje natt för att vara på den säkra sidan. Oavsett vad du bestämmer dig för, tänk på att gärna boka flyg och hotell med samma arrangör för att din resa ska hamna inom ramarna för en paketresa. Oavsett vilken typ av resenär du är kan du hitta din resa till Thailand här nedanför. Priserna är per person när två vuxna personer reser tillsammans.

Här bokar du din resa till Thailand:
- Flyg till Thailand
- Hotell i Thailand
- Erbjudanden till Thailand


Charter till Thailand