Vinn storstadsweekend i heta Berlin!

Yael
Medlem sedan 2008, besökt 19 länder

Bild: Nina Mallmann
Foto: marco_hecimovic, medlem sedan 2006
Berlin är Västeuropas billigaste storstad och har mycket att erbjuda under de kommande månaderna. Genom att kommentera denna artikel har du nu chansen att vinna en upplevelserik weekend för två!

I billiga Berlin är utbudet av sevärdheter och evenemang stort och brett, vilket innebär att du får mycket för en liten slant. Höjdpunkten i höst är 20-årsjubiléet av Berlinmurens fall, men även ljusfestivalen, kvällsöppna shoppingstråk och mängder av mysiga julmarknader väntas locka turister från hela världen.

Tävla och vinn Berlin-weekend

Missa inte chansen att förgylla din höst med en storstadsweekend i Berlin. I vinsten ingår:

Flyg tur och retur från Stockholm till Berlin för två personer med två nätters övernattning på fyrstjärniga Kronprinz hotel, inklusive frukost. Dessutom får du dubbel uppsättning av rabattkortet Berlin Welcome Card och biljetter till Friedrichstadtpalast för två. (Totalt vinstvärde: cirka 9100 kronor)

Så här tävlar du:

1. Logga in
Logga in som medlem i Reseguidens forum.

Om du inte är medlem ännu klickar du på länken “Gå med här” och registrerar dina uppgifter. Sedan följer du bara de enkla stegen i det välkomstmail du får.

Har du glömt ditt lösenord klickar du på “Glömt lösenord?”.

2. Kommentera i artikeln
Gå till kommentarsfältet nedan och skriv in en motivering (max 30 ord) till varför just du ska vinna weekendresan till Berlin.

3. Klart!
Du deltar nu i tävlingen.

Tävlingen är avslutad!