Vill du bli Reseguidens presentatör i TV?

Maria
Medlem sedan 2007

Nu drar vi igång den största redaktionella satsningen någonsin i Reseguidens historia. Vi söker dig som vill arbeta som presentatör i en serie resereportage som kommer att sändas både på webben och i en reklamkampanj i TV.

Under våren kavlar vi upp ärmarna och genomför en stor redaktionell satsning på webb-TV. Tanken är att knyta ihop resenärernas reseupplevelser och vårt redaktionella arbete i en serie resereportage. Delar av reportagen kommer även att sändas som reklam-TV och nu söker vi dig som vill arbeta som presentatör i reklaminslagen.

Det får gärna stå globetrotter i ditt CV

– För tillfället kan jag inte avslöja några detaljer kring projektet, men jag kan lova att det här liknar ingenting som vi har sett tidigare, säger Reseguidens chefredaktör Rikard Andreasson.
– Vi letar efter en berest person som har upplevt stora delar av världen och som brinner för sajten Reseguiden.se, en ganska typisk medlem alltså, men som dessutom kan agera framför kameran, fortsätter han.

Gillar du att stå framför kameran?

De första inspelningarna drar igång i slutet av februari och kommer att ske i Stockholmstrakten. På sikt kan rollen även innebära resor utomlands, men inte mer än att det går att kombinera med ordinarie arbete. Alla medlemmar är välkomna att söka, men vi ser gärna att du är mellan 30-40 år och kan agera framför en kamera. Sista ansökningsdag är 10 februari.

– Den vi söker behöver inte ha någon formell scenutbildning eller vara skådespelare, men man måste helt klart trivas att agera framför en filmkamera. Vi tror och hoppas att den här personen finns bland våra 300 000 medlemmar, avslutar Rikard Andreasson.

Klicka här för att ansöka.