– Vi vann en All Inclusive-semester i Turkiet!

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Nazar
Bild: Carinas privata
Carina har precis kammat hem storvinsten i röstningstävlingen i samband med korandet av Årets Turistinspiratör. Nu väntar en All Inclusive-semester i Side för hela familjen.

Nu bär det snart iväg på en semester på Nazars All Inclusive-anläggning Pegasos World utanför Side i Turkiet,
värde 30 000 kronor.

– Jag är helt chockad… och överlycklig! Vi är ju inte precis bortskämda med årliga utlandsresor och därför känns det extra härligt att få ge sin familj en sådan härlig present, säger Carina.

Röstade i tävlingen Årets Turistinspiratör

Carina inspireras av Sierra och röstade på honom i i tävlingen Årets Turistinspiratör, vilket i och med att hon även tipsade tre vänner, tog henne vidare till finalen.

– Sierras upptäckarglädje och sätt att skriva gör mig nyfiken och väldigt ressugen. Dessutom tar han härliga bilder, som gör det mer än lockande att botanisera i hans breda reserepertoar, säger Carina.

Carinas motvering fångade juryns intresse

I finalen blev Carina ombedd att övertyga juryn om varför just hon skulle vinna All Inclusive-semestern för 30 000 kronor och så här löd Carinas motvering:

“Stress, press, femtielva sms,
på vardgsjäkt kan man bli less.
Tänk att helt få glömma tiden, bara känna familjefriden,
njuta av sol och hav, och strunta blankt i alla krav!”

– Turkiet är väldigt fint. Vi har varit där en gång tidigare men det var väldigt sent på hösten, i november. Därför skulle vi gärna vilja uppleva Turkiet igen under högsäsong, när vädret är finare, säger Carina om resmålet.