Vem blir nästa drömreporter?

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Nu söker vi en barnfamilj som är sugen på en veckas all-inclusive på den turkiska lyxresorten Pegasos World. Det är dags att göra del tre av Drömreportaget!

I de två första delarna av Drömreportaget har vi följt Håkan på paradisön Zanzibar och syskontrions galna upptåg i Kroatien. Nu sänker vi tempot och skickar två vuxna och två barn till lyxresorten Pegasos World i Turkiet.
När familjen checkar in nästa lördag ligger en skön vecka med god mat, bad och utflykter framför dem. Men familjen har även ett uppdrag – att tillsammans med vår filmfotograf Marcus göra ett reportage om sin resa.

Lämna plånboken hemma

Pegasos World är all-inclusive och ligger på stranden utanför Side på Turkiets sydkust. Anläggningen har fem stjärnor och är känd för sitt 10 000 kvadratmeter stora poolområde. För de som inte bara vill slappa vid poolen finns mängder av aktiviteter, från piratklubb och barndisco till spa och havsutflykter.

Anmäl dig i dag!

Låter detta som något för din familj och ni har möjlighet att vara på Arlanda på morgonen 12 juni, vill vi att ni anmäler er. Allt är redan betalt, för precis som i avsnitt ett och två av Drömreportaget är det du som gör reportaget och vi som betalar resan.

Anmäl dig här!