Vem blir Årets Turistinspiratör?

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Nu drar tävlingen Årets Turistinspiratör igång. Vinnaren får resecheckar till ett värde av 25 000, men även du som röstar har möjlighet att vinna ett fint pris. Alla som röstar på vinnaren har chans att vinna en resa till Turkiet.

Årets Turistinspiratör

Tillsammans med TUR 2009 utser Reseguiden, för andra året i rad, Årets Turistinspiratör. Priset tillfaller en person som genom sina bidrag på Reseguidens forum skapat reslust och inspiration bland andra resenärer.
Förra året var det Reseguidens grand old man, Ivan Wagner, som kammade hem priset.

Resecheckar för 25 000!

Det som skiljer årets tävling från den förra är att Reseguiden nominerat tio kandidater, som på olika sätt inspirerat andra resenärer. Bland de nominerade hittar vi unga och gamla, kvinnor och män. De inspirerar på olika sätt, vissa är väldigt aktiva i diskussionsforumet, andra inspirerar med spännande bloggar eller vackra bilder. Den person som utses till Årets Turistinspiratör vinner resecheckar hos Solresor till ett värde av 25 000 kronor.
Solresor har ett stort utbud över hela världen, bland annat till Mellanösterns nya trenddestination – Oman.

Rösta på vinnaren och vinn resa till Turkiet

Även de som är med och röstar har möjlighet att vinna ett fint pris. Rösta på vinnaren och du har chans att vinna en resa till Pegasos World – Nazars flaggskepp utanför turkiska Side.
Så surfa runt bland kandidaterna, fundera på vad som inspirerar dig och lägg sedan din röst. Kanske blir det du som badar på Pegasos World i sommar.


Till tävlingssidan