Västindiens bästa charter

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Det behöver inte vara krångligare att åka till Dominikanska än till Mallis. Här är de bästa charteröarna Karibien.

I Västindien finns riktigt sköna öar, alla med sin särprägel. Det är lätt att tro att det är krångligare att åka till destinationer som Kuba. Men faktum är att det går massa charter hit. Här är de bästa karibiska pärlorna.

Aruba – en pastellfärgad pärla

Aruba är soldyrkarnas paradis med en fantastisk kust. Hit går det att åka året om. Ligger precis norr om Venezuela utanför det så kallade orkanbältet så när vi har vinter har ön sin regnperiod. Det märks dock inte så mycket eftersom regnskurarna oftast kommer nattetid eller tidig förmiddag. Klarast vatten är det i juli–oktober. Huvudstaden heter Oranjestad och är känd för sina pastellfärgade hus och lyxshopping.

Dominikanska – lyxigt med all-inclusive

Dominikanska republiken är en republik som utgör två tredjedelar av ön Hispaniola. Den västra delen upptas av Haiti. Dominikanska är ett populärt charterresmål och känt som all-inclusive-paradiset nummer ett! Perfekt för den som vill ha tropisk lyx och komfort. Ett av de mest populära resmålen i Karibien. Huvustaden heter Santo Domingo och det officiella språket är spanska.

Kuba – med spännande kontraster

Här finns fantastiska stränder och heta latinorytmer. Kombinerat med det stränga kommunistiska styret skapar det en ö som går att utforska på flera plan. Importstoppet har till exempel gjort att invånarna i Havanna kör amerikanska bilar från 50-talet, vilket gör att det är som att uppleva en svunnen tid. De flesta som reser hit satsar på västra delen med Havanna och Viñalesdalen. Det finns också fina små öar i form av Cayo Largo och Cayo Levisa.

Sola på Dominikanska Republiken


Åk charter till Kuba


Mer charter till Aruba, Curacao och Mexikos riviera


Hitta billiga resor till Dominikanska republiken här.

Karibien

I väntan på turister
3 / 31
Sitter o spanar lite
7 / 31
Hästparkering
13 / 31
Centrala Havanna - Plaza de la Cathedral
15 / 31
Vy från enda restaurangen
16 / 31
Cayo Blanco, den vita ön.
17 / 31
Havannas coco loco taxi
19 / 31
a Pink ride of Havana
20 / 31
Utsikt över Viñalesdalen.
22 / 31
Stranden i Varadero
23 / 31
Skönt med skugga
25 / 31
Taget från bilen
30 / 31