Värme i september

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Thinkstock
Det finns många fördelar med att resa utomlands i september. En av de främsta är att priserna är lägre än i högsäsong. Du får därför mer semester för pengarna.

En annan stor fördel är att de flesta har gått tillbaka till skolor och arbete. Du behöver därför inte trängas på stranden eller runt poolen. Nästa fördel med att resa i september är att badvattnet är ljuvligt. Det har värmts upp under hela sommaren och erbjuder nu badkarstemperaturer. Väljer du att resa i september får du alltså mer semester för mindre pengar, slipper trängas och kan spendera hela dagarna i det varma vattnet. Vi ser bara fördelar med att resa i september. Här ger vi dig resor till resmål som har härliga temperaturer i september. Priserna gäller när två personer reser och bor tillsammans.


Charter till Grekland i septemberCharter till Kroatien i septemberCharter till Mallorca i septemberCharter till Ibiza i septemberCharter till Sicilien i septemberCharter till Kanarieöarna i septemberCharter till Turkiet i septemberCharter till Cypern i september


I Reseguidens sökmotor hittar du fler resor:
- Alla charterresor
- Alla sista minuten
- Alla reguljärflyg
- Alla erbjudanden