Utforska Grekland i sommar

Nina
Medlem sedan 2015, besökt 24 länder

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Sommaren är inte långt borta, och det är på tiden att du tar reda på var du vill resa i år. Grekland är en stor favorit, mycket på grund av sitt vänliga folk, goda mat och fantastiska stränder. Vill du ha romantik och vackra solnedgångar på Santorini? Barnvänligt på Kos? Kritvit stenstrand på up-and-coming Thassos i norr? Frodig natur på Korfu, endast en halvtimmes båttur från den albanska rivieran? Eller väljer du populära öar som Rhodos och Kreta med sina gamla stadsdelar, uteliv och tavernor?

Vi har plockat ut de mest prisvärda resorna till Grekland i sommar, sorterat efter både vanliga charterresor och resor som ger dig lyxen med all inclusive så att du slipper tömma plånboken under semestern. Se alla priser nedan – priserna gäller per person när två reser och bor tillsammans, med avresa 1 maj till 30 september.

Behöver du inspiration till var du önskar resa, kan du läsa om våra öfavoriter i den här guiden:
- Upptäck den grekiska övärlden


All inclusive till Grekland


Hitta alla all inclusive-resor till Grekland


Charterresor till Grekland


Alla charterresor till Grekland


Billiga flygresor till Grekland


Mer specifika önskemål för resan? Använd vår sökmotor och hitta resan som passar dig:
- Sök bland alla charterresor till Grekland
- Sök efter flyg
- HItta ditt hotell
- Sista minuten till Grekland

Om Grekland

Grekland är ett land med mer än tusen öar där de mest populära är Kreta, Rhodos och Kos. Landet erbjuder härligt väder, fina stränder och väldigt god mat. Flygtiden ligger på runt tre timmar. Hit är det bäst att resa maj - september.