Turkiets skönaste all inclusive

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Turkiet är ett av sommarens populäraste resmål med bäst all inclusive-hotell. Här får du sex hotell att längta till, med allt inkluderat.

Turkiet är ett all inclusive-paradis som blivit hela Europas älskling. Hotellen är prisvärda samtidigt som de håller en hög standard, spana in de här sex hotellen.

Aqua, Icmeler

Det här fyrstjärniga hotellet ligger vid strandpromenaden och räknas till ett av Icmelers bästa. Koppla av vid det stora poolområdet eller på hotellets egna sandstrand. Aktivera dig med tennis eller varva ner i relaxavdelningen som erbjuder både hamam och massage. För de minsta finns en internationell barnklubb. När du är hungrig äter du i bufférestaurangen eller på någon av barerna. Du bor i välutrustade dubbelrummen med balkong.
Mer information om Aqua

Sentido Gold Island, Alanya

På det här fyrstjärniga och eleganta hotellet två mil utanför Alanya får du en avkopplande och bekväm semester. Hotellet ligger på en halvö med privat strand som närmaste granne. Vid poolområdet kan du koppla av i härliga pooler, barnpool och jacuzzi. Roa dig med aktiviteter som tennis, biljard och spa. Det finns en bufférestaurang och två à la carté-restauranger med rätter från det italienska köket. Dubbelrummen är snyggt inredda och finns i flera storlekar.
Mer information om Sentido Gold Island

Sentido Perissia Hotel, Side

Här bor du familjevänligt och femstjärnigt direkt vid stranden i Side. Hotellet har lagunliknande pooler och separat barnpool med vattenrutschkanor. Koppla av i spaavdelningen eller på hamam. För barnen finns internationell barnklubb, lekplats och lekrum. I matväg kan du välja mellan buffé- och à la carté-restaurang. Rummen är ljusa och modernt inredda och du kan boka både dubbelrum och större familjerum.
Mer informaton om Sentido Perissia Hotel

Turquoise Resort Hotel & Spa, Side

Det här prisbelönade hotellet med fyra stjärnor och egen strand ligger i Sorgun Pine Forest utanför Side. Det finns flera härliga pooler, separat barnpool och en skön vattenpark. Koppla av med ångbastu, hamam och jacuzzi. Ta del av aktiviteter som snorkling, tennis, beach volley och kanot och för barnen finns det lekplats och eget aktivitetsprogram. När det är dags för middag kan du välja mellan fyra à la carté-restauranger med smaker från världens alla hörn samt en bufférestaurang. Boka dubbelrum eller ett rymligt familjerum.
Mer information om Turquoise Resort Hotel & Spa

Ali Bey Resort Side, Side

Det här exklusiva hotellet med fem stjärnor ligger vid Sides östra strand, några kilometer från centrum. Hotellet håller hög standard med klassisk design. Badmöjligheterna är stora, antingen kopplar du av vid poolområdet eller så aktiverar du dig i hotellets roliga vattenpark. Hela familjen kan dessutom delta i hotellets aktivitetsprogram som innehåller sport, lekar och underhållning. Här finns även tennis, gym och sköna spabehandlingar.
Mer information om Ali Bey Resort Side

Voyage Bodrum, Bodrum

Det här fyrstjärniga och fräscha hotellet för vuxna ligger på en strand i Bodrum. Koppla av vid poolen som har utsikt över havet, eller ta ett dopp från badbryggan. Hotellet har aktiviteter som biljard, bordtennis och gym. Är du hellre intresserad av en lugn semester så finns bastu, hamam och sköna spabehandlingar att njuta av. I matväg kan du välja mellan bufférestaurang, à la carte och strandbar.
Mer information om Voyage Bodrum


Turkiets billigaste all inclusiveErbjudanden till Turkiet