Turkiets lyxigaste charterhotell

Nina
Reseguiden, besökt 28 länder

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Detur
Foto: TUI
Foto: Nazar
Foto: Nazar
5 stjärnor, lyx, all inclusive, spa och läckra poolområden... Välkommen till en liten bit av paradiset längs den turkiska kusten !
Publicerad 26 september 2023

Är du sugen på en riktigt lyxig semester i sommar, men har inte lust att tömma bankkontot? Då kan Turkiet vara svaret. Här hittar du ofta både lyx- och all inclusive-hotell till ett billigare pris än på många andra platser. Så vad väntar du på? Vi har samlat våra favoriter bland alla 5-stjärniga hotell i Turkiet.

SENTIDO Perissia i Side

Lyxigt all inclusive hotell med 5 stjärnor precis vid stranden – här trivs du bra! Själva hotellet ligger i utkanten av Side, och hotellet passar bra för såväl par som familjer. Här kan du njuta i det lagunformade poolområdet medan barnen har det kul bland vattenrutschkanorna. Ät god mat i en av hotellets fem restauranger, se en film på hotellets egna biograf eller besök biblioteket för att hitta en bok att drömma dig bort i till ljudet av vågskvalp. Rummen är ljusa och moderna och 700 meter från hotellet finns ett litet, lokalt centrum med allt du behöver i form av butiker, apotek, kaféer och restauranger. På hotellet finns även barnklubb och tennisbana, samt vattensporter och hamam med behandlingar mot betalning. Här finns också spa och gym samt gratis WiFi på hela hotellet. Vad mer kan du behöva? Res hit med Ving.
Sök resor till Paloma Perissia

The Marmara Bodrum i Bodrum

Marmara Bodrum är ett läckert designhotell för vuxna gäster som ligger på en höjd med fantastisk utsikt över Bodrum stad och marina. Dessutom finns här en stor trädgård, två poolområden och perfekta förhållanden för lyx och avkoppling. Här slipper du hög ljudnivå från de minsta barnen, då hotellet har 12-årsgräns. Rastlös av att ligga i solen i flera timmar? Ta en tennismatch eller spela squash på hotellets egna banor, eller svettas loss på gymmet. Hotellet har gratis WiFi på hela området och hit reser du med Ving.
Sök resor till The Marmara Bodrum

SENTIDO Letoonia Golf Resort i Belek

På det här läckra hotellet kan du glädja dig åt total avkoppling, läcker design och ett härligt bungalow-liv. Gå rakt från hotellet ut på den långa sandstranden i Belek, eller njut av dagarna vid den läckra poolen med aktiviteter både i och utanför vattnet. Det här hotellet passar även dig som reser med barn, då det är all inclusive och de minsta kan gotta sig i barnklubben eller i vattenrutschkanorna. Du som vuxen kan njuta av ensamtiden på spa eller i gymmet. På SENTIDO Letoonia Golf Resort blir inte semestern trist. Redo för nya smaker och intryck? Prova både bufférestaurangen och flera à la carte-restauranger, eller slappna av med en drink eller en kall öl i en av barerna. Hotellet har gratis WiFi på hela området och du reser hit med Ving. Här är det bara att luta dig tillbaka och bara njut av ledigheten.

Maxx Royal Belek Golf & Spa i Belek

På det här 5-stjärniga lyxhotellet kan du njuta av en härligt avkopplande atmosfär, en stor spa-avdelning samt golffaciliteter endast ett stenkast bort. Golfbanan har till och med blivit korad till Turkiets bästa golfbana, så golfaren trivs verkligen här. Se fram emot hotellets inbjudade buffé och rummen som är delikat inredda med detaljer i brunt och guld, alla med balkong och badrum med jacuzzi. Hotellet är listat som det bästa hotellet i Belek av TripAdvisors besökare, där de allra flesta uppgett att hotellet är ypperligt och har riktigt bra service. Hotellet har också blivit tilldelat Travellers' Choice 2016. Du finner saltvatten i den lagunliknande utomhuspoolen och hotellet ligger även mitt på stranden så du enkelt kan promenera ner till havet. Hotellet ligger 45 kilometer från Antalya stad. Res hit med Detur.
Sök resor till Maxx Royal Belek Golf & Spa

Hotell Kaya Palazzo i Belek

Det här 5-stjärniga nybyggda hotellet ligger precis vid stranden och är omgivet av en stor, frodig trädgård. Huvudbassängen är på hela 7000 kvadratmeter och reser du med barn kan ni glädjas åt en vattenpark med 6 vattenrutschkanor och många andra roliga aktiviteter. Med all inclusive kan du njuta av allt från spännande turkiska rätter till kontinentala rätter i huvudrestaurangen The Palazzo. I temarestaurangerna serveras libanesisk, italiensk och asiatisk mat så här kan du njuta av många olika kök. På TUIs RIU-hotell är service, mat och dryck alltid av högsta kvalitet. Koppla av på spa med turkiskt bad eller på golfbanan med 18 hål. Show och live-musik erbjuds nästan varje kväll på hotellet. Gratis WiFi är inkluderat på hela hotellområdet. Res hit med TUI.
Sök resor till Hotell Kaya Palazzo

Delphin Diva i Antalya

5 stjärnor, idylliskt trädgårdsområde och en terrass som går ut över poolen med stora härliga kuddar för avkoppling och goda drinkar. Hotellet ligger längs stranden i Lara, ett område som är känt för att ha några av Turkiets bästa lyxhotell. All inclusive-utbudet här är något alldeles extra, med hela 7 à la carte-restauranger som erbjuder italienskt, japanskt, kinesiskt, mexikanskt, turkiskt, sushi och fisk & skaldjur. Du kan besöka alla utan extra kostnad under din vistelse. Härifrån är det endast 16 kilometer till Antalya centrum. På Delphin Diva kan kärleksparet enkelt hitta små privata tillhåll samtidigt som det är ett populärt hotell bland barnfamiljer. Hotellets lobby och alla rum renoverades 2014 och är nu ännu ljusare och finare. Från stranden går det en härlig pir ut i vattnet med solsängar, parasoller och en bar som serverar kalla och varma drycker. Res hit med Nazar.

Barnvänliga Pegasos World i Side

Pegasos World är som en liten by i sig själv och har en pool som är 10.000 kvadratmeter stor. Detta är Medelhavets största pool och här finns en ö i mitten med allt från scen, bar, restaurang och myshörnor i små hyttar med stråtak. På det här hotellet finner du också en enorm vattenpark med 13 vattenruschkanor och mycket fart och spännning, piratklubb och simskola, samt dansskola och ungdomsklubb för de mellan 12-16 år – precis som på Pegasos resort i Incekum. På det här hotellet kan familjen bo samlad i sviter för upp till 5 personer och njuta av flera olika aktiviteter på kvällarna. Res hit med Nazar.

Jämför och boka din resa här:
- All inclusive-resor till Turkiet
- Charterresor till Turkiet
- Hotell i Turkiet
- Sista minuten till Turkiet


5-stjärnig all inclusive i Turkiet



Lyxiga erbjudanden