Turkiets bästa all-inclusive

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Bild: Barut Hotel Lara Resort
Bild: Blue Waters Club
Sätt dig på planet och därifrån kan du bara slappa. Här är fem feta all-inclusivehotell för dig som vill ha en totalt bekymmersfri semester.

Simma ut i poolen och beställ en drink, låt barnen äta så mycket glass de vill och ät goda middagar där all dryck ingår. Det finns all-inclusivehotell som får dig att känna dig som en kung.

1. Barut hotel Lara Resort, Antalaya

Det här är ett lyxigt femstjärnigt hotell som ligger vid stranden Lara utanför Antalya. Hotellet består av flera byggnader och från rummen är det runt 400 meter till stranden. Här simmar du i två enorma pooler, belägna i en vacker trädgård. Från runt 10 000 kronor per vuxen bor du i ett stiligt dubbelrum, äter riktigt gott, dricker hur mycket du vill av både alkohol -och ickealkoholhaltiga drycker, mumsar obegränsat med snacks, glass och andra godsaker.

Läs mer och boka här.

2. Wow Bodrum Resort, Gümbet

Det här är ett stort och fint hotell som ligger i centrala Gümbet. Här finns riktigt schyst utsikt över bukten, rymlig pool, relaxpool och separat barnpool och vattenpark. Till hotellet hör en privat strand där du kan bland annat kan åka vattenskidor, bananbåt och jetski. Du kan även dyka och vindsurfa. Förutom alla måltider, snacks och obegränsat med dryck, ingår även ett pannkakstält och afternoon tea.

Läs mer och boka här.

3. Club Belcekiz Beach, Ölüdeniz

Hotellet har flera byggander och är byggt på båda sidor om en liten väg. Anläggningen är som en egen liten by och ligger vackert mellan bergen och havet. Det här är en perfekt utgångspunkt för att bara slappa. Samtidigt är det nära till både stranden och mer liv och rörelse i centrum.

Läs mer och boka här.

4. Royal Dragon, Side

Lyxiga Royal Dragon ligger i Evrenseki med tio kilometer till Side. Det är byggt med inspiration av Kina och här har man inte sparat på detaljerna. Bland annat finns här pelare som klätts med äkta bladguld. Förutom att all mat och dryck ingår på hotellet innebär all-inclusivepaketet med Nazar att du får mat på flyget, transfer och roliga aktiviteter för barnen, som simskola och piratklubb.

Läs mer och boka här.

5. Blue Waters Club, Side

Det här är ett stort internationellt hotell. Det är modernt och snyggt inrett. Rummen är inredda i ljusa färger med både mörka och ljusa träslag och foton på vackra naturvyer. Familjer bor bekvämt i familjerummen med två sovrum. En av restaurangerna ligger på en klippa i en av poolerna och som gäst bor du i en byggnad inramad av vacker pinjeskog. Det finns särskild mat för barnen om så önskas och goda bufféer.

Läs mer och boka här.

Hitta billiga resor till Turkiet här.

Massa charter till Turkiet