TUR-mässan 2009

Rikarda
Medlem sedan 2007, besökt 24 länder

Torsdag 19 mars drar TUR 2009, Skandinaviens ledande resemässa, igång. Plats är som vanligt Svenska Mässan i Göteborg. I år blir det med dansk touch, då Danmark är officiell partner.

Torsdagen och fredagen är branschdagar, men under helgen är det Reseguidens medlemmar som tar plats i montern. Ledda av programledaren Vigor Sörman (När och Fjärran) kommer de att tipsa om resor och dela med sig av sina mest spännande reseminnen.

Årets Turistinspiratör

Tillsammans med TUR 2009 utser Reseguiden, för andra året i rad, Årets Turistinspiratör. Priset tillfaller en person som genom sina bidrag på Reseguidens forum skapat reslust och inspiration bland andra resenärer.
Förra året var det Reseguidens grand old man, Ivan Wagner, som kammade hem priset.

Resecheckar för 25 000

Måndag 2 februari drar årets tävling i gång. Nytt för i år är att Reseguiden tillsammans med TUR 2009 nominerat tio kandidater, som på olika sätt inspirerat andra resenärer. Den person som blir Årets Turistinspiratör vinner resecheckar hos Solresor till ett värde av 25 000 kronor. Men även alla som är med och röstar har möjlighet att vinna fina priser. I år får de röstande möjlighet att vinna en resa till Nazars anläggning Pegasos World utanför Side i Turkiet.

Här hittar du oss på mässan

Reseguiden hittar du i samma monter som förra året, B01:40. Som vanligt bjuder vi på kaffe och inspiration från ett gäng riktigt spännande medlemmar.