Tima, som hon heter på Reseguiden, är 39 år och bor i Stockholm. Där arbetar hon som redaktionschef på ett internationellt bolag som producerar nyhetshändelser på flera olika språk." /> Tima backpackar sig genom världen - Reseguiden

Tima backpackar sig genom världen

Maria
Medlem sedan 2007

Foto: tima, medlem sedan 2006
Foto: tima, medlem sedan 2006
Foto: tima, medlem sedan 2006
Fatima, eller Tima, som hon heter på Reseguiden, är 39 år och bor i Stockholm. Där arbetar hon som redaktionschef på ett internationellt bolag som producerar nyhetshändelser på flera olika språk.

Tima har varit medlem på Reseguiden sedan mars 2006. På hennes sida delar hon med sig av over 700 bilder och 17 olika resealbum från resor över hela världen. Här hittar du allt från en weeekend i Rom till backpackingresor i Centralamerika och Asien. Hon är heller inte sen med att ge tips och råd till andra medlemmar i diskussionsforumet.

– Forum med resealbum, bilder och diskussioner ger mig inspiration. Men jag använder forumet även för att kunna hjälpa andra vid frågor inför en resa. Dessutom spenderar jag gärna tid på förstasidan på Reseguidens.se för att läsa researtiklarna, säger Fatima.

Drömresa: jorden runt

Hon har hunnit med att besöka 31 olika länder.
– De senaste åren har jag rest med min dotter och sambo, vi luffar gärna runt och suger in kultur, historia och miljö, berättar Tima.
– Just nu drömmer jag om en jordenrunt-resa. Det finns så många länder jag fortfarande vill besöka!

Bästa resminne: Kambodja

Bästa resminnet har hon från backpackingresan med dottern Eda i Kambodja för ett par år sedan.
– Jag glömmer aldrig tempelstaden Angkor Wat och Ta Phrom i Kambodja – att jag fick chansen att se en av världens mest berömda arkeologiska platser. Resan dit var över förväntan bra. Den gav mig en euforisk känsla och många fina minnen.

Nu står en kulturresa til mystikens Indien på tur.


Vill du ge din röst till Tima? Gå till tävlingssidan här.

Kolla in Timas sida på Reseguiden.