Thailands 9 bästa familjehotell på stranden

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Ving
Foto: Apollo
Foto: Fritidsresor
Foto: Apollo
Foto. Fritidsresor
Foto: Apollo
Att resa med barn är självklart fantastiskt kul, men det kan ibland också vara en utmaning med specialmat och extra utrustning som ska med i packningen. Det kan då vara skönt att veta att det mesta på hotellet är barnsäkert och att andra resenärer inte kommer störa sig på barnskrik och plask i poolen.

Att hitta hotell som uppfyller dessa krav, och som dessutom ligger på eller nära stranden kan ibland vara väldigt svårt. För att underlätta för dig har vi här letat fram Thailands 9 bästa familjehotell med närhet till paradislika och barnvänliga stränder.

Hotell Golden Beach Resort, Ao Nang

Ett mysigt familjehotell nära stranden i semesterorten Ao Nang. Omgivningarna är makalöst vackra med en tropisk trädgård, mysiga bungalows och tio meters avstånd till det turkosa vattnet. Här finns även ett fint poolområde med separat barnavdelning, poolbar, thaimassage och underhållning vissa kvällar i veckan.
- Res hit med Apollo >>

Blue Village Exotic Mai Khao Lak

Fritidsresorns helt nya familjehotell med modern och stilren design har otroligt vackra rum för upp till fem personer. Med den långgrunda naturstranden Pakveep och härliga pooler precis utanför dörren behöver du inte gå långt för ett dopp. Här finns allt för familjen – barnklubb, spa, minidisco och aktiviteter som matlagningskurs och kajak. Boka en juniorsvit i bungalow och få din alldeles egna pool.
- Res hit med Fritidsresor >>

Sunwing Resort & Spa Bangtao Beach, Phuket

Ett ultimat familjehotell med bästa läge. Här erbjuds bland annat gratis mat för barn under 12, barnklubb, gratis Wifi, spa och sviter för upp till 6 personer. Det går även att boka ett rum med “Swim out”, där du kan hoppa i plurret från din privata terrass. Den åtta kilometer långa stranden ligger alldeles nedanför hotellet och lockar till salta och svalkande dopp.
- Res hit med Ving >>

Fanari Khao Lak Resort - Seafront

Det här fina hotellet ligger alldeles intill den vackra Bangniangstranden, och har ett mysigt poolområde med separat barnpool. Det finns även gratis barnpassning och familjerum med plats för upp till sex personer. Med tre kilometer till Khao Laks centrum och 800 meter till ett mindre centrum har det här hotellet ett perfekt läge för den ultimata semestern.
- Res hit med Apollo >>

Blue Village Exotic Merlin Beach Resort, Phuket

Det här är hotellet som har allt för familjen – oavsett storlek. Här finns rum med plats för upp till åtta personer och med ett ostört läge på en udde kan ni verkligen koppla av. För dig som inte vill ta det lugnt finns det barnklubb, tre poolområden, snorkling, gym och två stränder att välja på. Andra fördelar med det här hotellet är att barnpoolen har solskydd, barn under 12 år äter gratis och att det finns fyra bra restauranger att välja mellan.
- Res hit med Fritidsresor >>

Sunwing Resort Kamala Beach, Phuket

Mycket omtyckt familjehotell alldeles intill den vackra och långgrunda Kamalastranden. Som alternativ till stranden finns ett imponerande poolområde och i närheten finns flera mysiga restauranger. Självklart erbjuder hotellet barnklubb, spa och gym, men även egen wedding planner och restaurangen “Fino by the sea”. Gratis mat för barn under 12 år.
- Res hit med Ving >>

Hotell Koh Kho Khao Resort

Det här mysiga bungalowhotellet har bästa läget precis vid den vackra sandstranden. Hit kommer man för att koppla av. Perfekt för familjen då det finns tre fina poolområden med separat barnpool, ingen farlig trafik och massage för föräldrar som behöver vila upp sig. Vill man någon kväll hitta på något finns ett mindre centrum cirka åtta kilometer härifrån.
- Res hit med Apollo >>

Blue Village Exotic Anantara Si Kao Resort & Spa

Här är hotellet för familjen som vill uppleva det “riktiga” Thailand och som uppskattar lyx och avkoppling. Snorkla på korallrevet vid hotellets strandklubb, dyk, spela beachvolleyboll eller njut av poolområdet. Kvällarna spenderas bäst på stranden med filmvisning eller på en av hotellets restauranger. Mamma och pappa kan dessutom få lite härlig egentid på hotellets lyxiga spa medan barnen utforskar området med Bamse och hans vänner.
- Res hit med Fritidsresor >>

Hotell Lanta Sand Resort & Spa, Koh Lanta

En perfekt resort för familjen som vill bo nära stranden med vackra omgivningar. Tröttnar ni på stranden finns ett fint poolområde med separat barnpool för de minsta. För mamma och pappa finns ett fint spa och vill ni ha liv och rörelse ligger Saladans centrum endast fyra kilometer bort. Lyxa till det och boka in ett rum med badkar på balkongen. På Koh Lanta samarbetar Apollo med Sanuk, en svensk skola som erbjuder läxläsning, barnklubb och simskola. Läs mer om hotellet >>
- Res hit med Apollo >>

I vårt chartersök hittar du fler härliga resor till Thailand.

Om Phuket Thailand

Phuket är Thailands största ö och destination. De mest populära orterna är Patong, Karon och Kata Beach där det myllrar av besökare. Men du kan även hitta avskildhet på stränder som Nai Yang Beach och Nai Harn Beach. Bäst under oktober – april.
Dykning & snorkling
Golf
Barnvänligt
Nattliv
Prisvärt
Sandstrand
Sol & bad
29°
Klimat i september
29°
Badtemp i september