– Tack för min resekompis

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Medlemsbild: Jempan
Foto: lengan, medlem sedan 2006
Vi fick ett glatt mail från Reseguidens medlem Jenny som berättar om en lyckad fotbollshelg i Liverpool med en nyfunnen vän.

I veckan som gick fick vi ett glatt mail från medlemmen Jenny, eller Jempan som hon heter på sajten. Hon skriver om hur hon hittade en resekompis som delar det stora intresset för fotboll.

– Jag älskar fotboll och Liverpool, men det är inte alltid så lätt att få med sig någon kompis över att se match med, berättar Jenny.

På Reseguiden fick hon kontakt med en annan fotbollsfantast, Magnus, som går under namnet Lengan. De bestämde sig för att åka till Storbritannien på fotbollsresa tillsammans. Något som de förverkligade förra helgen, han flög från Stockholm och hon från Malmö.

– Vi möttes upp i Liverpool och fick tre fantastiska dagar med fotboll, öl och framförallt trevligt sällskap, fortsätter hon. Mer fotboll lär det också bli för de nyfunna vännerna – redan i december bär det av igen för att se Liverpool möta Arsenal.

Utdrag ur Lengans blogg om helgen:
Matchdag: Jag väcktes tidigt av en nervös Jenny. Vi gillar ju fotboll båda två och det har gått dåligt för vårt lag i år. Vi tog taxi till Anfield och gick in på puben The Park. Redan vid 11 på förmiddagen var det fullt hus. Vi hade tur och fick plats vid ett bord och därifrån njöt vi av fansens alla sånger, gåshud igen.
Läs hela bloggen här.

Sugen på fotboll i Liverpool? Hitta flyget här

Populära resor från Göteborg till Liverpool