Syskontrio gör reportaget i Kroatien

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: asabasa, medlem sedan 2009
Åsa tog chansen att anmäla sig till uppdraget som vår resereporter i Kroatien, något som visade sig vara ett lyckosamt drag. I morgon sätter hon och syskonen Malin och Oscar kurs mot Kroatien.

I morgon lyfter planet mot varmare breddgrader för de tre syskonen från Stockholm. På schemat står bland annat segling, härliga stränder och spa, men också en hel del andra galna upptåg.

Syskon med olika personligheter

Åsa anmälde sig och sina syskon till uppdraget som resereportrar för Reseguidens räkning. Första reaktionen vid beskedet var förvåning.

– Nu har jag hunnit samla mig, mina syskon trodde att jag drev med dem! När vi fick veta spenderade vi kvällen med att nypa varandra för att se om det verkligen var sant, berättar Åsa.

Nu ser de fram emot att göra ett spännande resereportage och de tror att deras olika personligheter som syskon kan vara ett bra inslag.

– Vi är väldigt olika och ser fram emot olika saker. Oscar ser mest fram emot seglingen, medan Malin längtar efter spa och jag vill uppleva det historiska och kulturella Kroatien, säger Åsa.

Åsa älskar havet

Vem det blir som mest ligger på fördäck och solar och vem som hugger tag i skotet och spanar efter horistonten återstår att se.

– Vi har alla seglat förut, med hjälp av besättning. Jag älskar havet och båtliv, även om jag har mer erfarenhet av motodrivna havsåk, säger Åsa.

Ser ni också fram emot vilka upptåg syskonen kommer att hitta på i Kroatien? Håll ett öga på Åsas egen sida på Reseguiden.se.

Detta är syskontrion

Storasyster Malin, 27 år. Egen företagare, eventkoordinator och mötesplanerare. Är enligt de andra syskonen sportig, social och påhittig.

Mellansyster Åsa, 26 år. Jobbar på reklambyrå och säger sig själv vara den mest samlade av syskonen.

Lillebror Oscar, 22 år. Studerar på KTH och har bland annat backpackat i Asien. Är enligt syskonen både orädd och har en förkärlek för galna upptåg.

Nyfiken på Kroatien? Resor och inspiration här.

Charter till Kroatien

Vill du också åka till Kroatien?

Kroatien

21°
Klimat i september
26°
Badtemp i september