Stor översikt över charterhotell med barnklubb

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Foto: Fritidsresor
Boka ett hotell med barnklubb för att få en riktigt barnvänlig charter. Barnen kan leka med andra barn och föräldrarna får en avkopplande stund för sig själva. Här hjälper vid dig att hitta rätt i charterdjungeln.

Det finns många hotellkoncept som är anpassade särskilt för dig som reser med barn. Vattenland, lekplatser och barnanpassade menyer. Skandinavisk barnklubb står ofta högst upp på familjens önskelista, här tipsar vi om hotell som erbjuder det. Åker du under skolloven eller i juli så gäller det att vara ute i god tid, hotellen är populära och blir snabbt fullbokade.

Fritidresors bästa barnklubbar

På Fritidsresors Blue Village-hotell kan de yngre barnen vara med i populära Bamseklubben. Med Bamse som värd kan barnen pyssla, träffa en havsprinsessa och lära sig mer om resmålet. Klubben kostar pengar och bokas hemifrån. För familjens tonåringar finns kostnadsfria The Hangout där de kan hänga med kompisar, surfa på nätet eller gå på bio. På Fritidsresors Blue Star-hotell finns minihotellet Play Hotel, hotellmysteriet, massagesaga, Bamsegympa och minidisco. Här kan barnen leka gratis hela dagen.

Vings populäraste barnklubbar

Sunwing Family Resort kan barnen vara med i Vings bästa barnklubb Lollo & Bernies värld. Det är aktiviteter hela dagen, fem till sju dagar i veckan. Maskotarna Lollo & Bernie är självklart på plats. Här finns till exempel minidisco, miniaerobics, after beach och öppet hus med pyssel, film och lek. På utvalda Family Garden och Family Comfort-hotell kan barnen vara med i Barnklubb med Lollo & Bernie, en mindre barnklubb med likande aktiviteter som den andra klubben. I båda klubbarna finns utbildad skandinavisktalande personal.

Langleys busiga barnklubb

Langleys barnklubb heter Langley Wavebreakers och är för barn mellan 3 och 12 år. Barnklubben på Guadeloupe och Barnklubben på Kreta erbjuder ansiktsmålning, skattjakt och upptäcktsfärder för de minsta barnen. De äldre barnen kan vara med på femkamp, roliga vattensporter och lekar på stranden. Några kvällar i veckan äter barnen ihop och avslutar med en film eller ett spel. Klubben kostar extra och bokas samtidigt som din resa.

Hotelltips för leksugna barn


Blue Village Atlantica Aegean Park, Rhodos
Detta är Fritidsresor populäraste Blue Village-resort i sommar. Bo med all inclusive och ät närproducerad mat. Förutom Bamseklubben finns pool med piratskepp, separat babypool och fritt inträde till närliggande vattenpark.
- Läs mer om hotellet >>

Blue Village Mai, Khao Lak
Detta strandnära hotell har högt gästbetyg och är ett av få hotell i Thailand med all inclusive. Förutom Bamseklubb finns separat barnpool och aktiviteter för hela familjen. Bo i bungalow med plats för fem personer och egen pool.
- Läs mer om hotellet >>

Sunwing Side East Beach, Side
Det här är ett modernt och omtyckt hotell med all inclusive. Det är skräddarsytt för barnfamiljer med alla bekvämligheter. Förutom maskotarna Lollo & Bernie finns barnvänliga pooler och shower för hela familjen.
- Läs mer om hotellet >>

Sunwing Fanabé Beach, Teneriffa
Den här prisbelönade familjefavoriten har många aktiviteter för stora som små. Förutom barnklubb med Lollo & Bernie finns uppvärmda pooler och separat babypool. Det finns även spa, gym och familjeunderhållning.
- Läs mer om hotellet >>

Mythos Beach, Rhodos:
Hotellet har bra betyg, hög kvalité och barnklubb med skandinavisktalande reseledare. Poolområdet har separat barnpool med vattenrutschkana för de yngre barnen. Det finns gym, tennis och kvällsunderhållning.
- Läs mer om hotellet >>

Langley Resort Fort Royal, Guadeloupe
Hotellet ligger alldeles vid havet med eget strandområde och svajande palmer. Bo bekvämt med all inclusive och barnklubb för de minsta familjemedlemmarna. Rummen är rymliga och många har balkong mot vattnet.
- Läs mer om hotellet >>