Sportlov - här är alla resorna

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Sportlov, vinterlov, februarilov, kärt barn har många namn. Många vill njuta av snön i fjällen, men fler och fler väljer att istället flyga iväg söderut med familjen. Här är en stor sammanställning av alla resor som finns kvar.

Sportlovet var från början en energisparåtgärd för att spara på koks till uppvärmningen av skolorna. Aktiviteter ordnades för att ungarna skulla ha något att göra och vips så var sportlovet ett faktum. Idag reser många familjer till solen under lovet för att njuta av mildare temperaturer och det lönar sig ofta att boka i god tid.

Flexibelt sportlov

I vissa kommuner kan man självbestämma vilken vecka man vill ha ledigt, vilket ger möjligheter att spara mycket pengar genom att välja vecka efter pris på resan. Här är länkarna för dig:

- Avresa Stockholm februari
- Avresa Malmö/Köpenhamn februari
- Avresa Göteborg februari
- Avresa Norrland februari

Charterresor sportlov

Vi har valt ut charterresor till destinationer som passar hela familjen och som normalt bjuder på skönt väder i februari. I listan finns även resmålen i Alperna för dig som hellre njuter av alpina solstrålar. Listan visar lägsta pris per vuxen till respektive land under lovet.

För att se samtliga resor till resmålet, klicka på länken så länkas du till vårt chartersök. Observera: Du måste kryssa i önskad vecka i söket för att filtrera ut rätt resor. Tyvärr kan bara länka dig till rätt månad, inte till rätt vecka.


Prislista StockholmPrislista GöteborgPrislista Malmö/Köpenhamn


Sista minuten charter februari

Lägre priser finns ofta för dig som bara vill boka flygstol och bokar boende på egen hand. Klicka i listan nedan för att se alla resor.


Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26