Spara 1000-lappar till Thailand

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Thailand är billigt i vinter. Köp en flygstol eller ett komplett paket och njut sedan av azurblått vatten, mjuk sand mellan tårna och en kall öl under parasollet.

Packa ner bikinin och solkrämen (eller köp på plats för ett spottstyver) och dra på vinterns Thailandresa. Njut av långa smekande stränder och kristallklart vatten, snorkla och titta på färgglada fiskar, ät god mat och häng i en bungalow på stranden.

För barnfamiljen kan det vara bekvämt att boka all-inclusive. Slipp böket med att hitta restaurang och koncentrera er i stället på att slappna av så mycket som möjligt.

För budgetresenären eller de som vill se mer av området rekommenderar vi att ta er ut från hotellet. Flanera runt och prova olika restauranger. Ofta finns det väldigt billiga restauranger en bit bort från de största hotellen.

För den som är lite flexibel blir det också ofta mycket billigare att leta boende på plats. Då får man dock vara beredd på att man kan vara tvungen att flytta på sig ett par gånger om det är bokningar på bungalowen, lägenheten eller rummet.

Vi guidar dig rätt till alla resmålen. Här finns flyg och charter samlade på ett ställe.

Ta en flygstol och lös boendet på plats


Hitta din charterresa


Hitta billiga resor till Thailand här.

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26