Spa'a vid havet!

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Comwell, Anna Hedström
Bild: Smögens Havsbad
Bild: Smögens Havsbad
Att njuta av närheten till havet på en härlig spa-anläggning är en lyx, men det behöver inte kosta skjortan. Det finns spa-paket som passar alla sällskap, plånböcker och för olika veckodagar.

Smögens Havsbad

På Smögens Havsbad är närheten till havet ett genomgående tema i allt ifrån inredning och mat till spa-behandlingar. Paketet Saltstänk inkluderar övernattning och en valfri 25-minuters behandling för 1795 kronor. Med Smögens fiskebåtar runt knuten är A'la Carte-menyn självklart också präglad av havet och dess läckerheter.

Torekov Hotel

Torekov Hotel markandsför sig med att ha “Spa, golf och möten vid havet” och beläget på Bjärehalvön med havet ett stenkast bort gör de verkligen skäl för sitt namn. Spapaket med övernattning från 1895 kronor och då ingår även en valfri 25-minuters behandling. En nyhet i spa-avdelningen just nu är Regndroppsmassage med eteriska oljor.

Skepparholmen Konferens, krog och spa

Trots att Skepparholmen bara ligger 20 minuter från centrala Stockholm finns ändå närheten till både den stilla Kvarnsjön och Saltsjön. Kanske är detta det perfekta stället för en kick-off? Kombinera möten med avslappning i spa-avdelningen. Med paketet Carpe Diem, på fredagar, får du övernattning och tillgång till spa-avdelningen för 1475 kronor.

Yasuragi Hasseludden

Japanskt spa i Stockholms skärgård. Paketet Inre Ro kostar från 1295 kronor och inkluderar bland annat fyrarätters japansk middag. I spa-avdelningen kan du njuta av ovanligare inslag som klangmassage, floating eller färgterapi. Yasuragi betyder “inre ro och harmoni” och det är stor chans att du hittar det under din vistelse här.

Comwell Varbergs Kurort

En välkänd spapärla direkt vid havet. Här kan du till och med flytta ut din behandling i naturen om så önskas. Comwell Varbergs kurort är ett perfekt ställe att stressa ner då de också erbjuder stresshantering och “mindfulness” som ska hjälpa dig att leva i nuet. Spapaketen med en övernattning börjar på 1895 kronor.

Budgettips! På de flesta spaanläggningar kan du också spa'a över dagen. I många paket ingår då lunch eller middag. Detta kan vara ett perfekt alternativ för dig som vill skämma bort dig lite extra, men som vill hålla nere kostnaderna.

Läs mer:
Smögens Havsbad
Torekov Hotell
Skepparholmen - Konferens, krog och spa
Yasuragi Hasseludden
Comwell Varbergs Kurort

Mer spa på Reseguiden.se: Spa-paket Sverige Spa-paket Ungern Erbjudanden: Spa och hälsa

Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21