Sommarens läckraste charterhotell

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Bild: Masseria Gargidicenere
Bild: Long Beach
Det finns massa splitternya hotell i flera av våra charterfavoriter i Medelhavet. Här är ett urval av de som kittlar mest.

Oavsett om du reser med små barn eller om du har med dig kompisen eller din partner, så finns det massa sköna hotell på charteragendan i vår och sommar.

För barnfamiljen

Med allt du kan önska dig i Alanya, Turkiet
Long Beach är hotellet som är som en liten stad. Hotellet ligger vid stranden och har 4700 kvadratmeter pool, varav en är med saltvatten. Det finns åtta vattenrutschkanor och jacuzzis samt flera poolbarer. Här hittar du även vinhus, snackbarer, spa, tennis, bowling och vattensport. Här finns även en egen minimarket och en biograf. Ving har resor hit.

Läs mer om Long beach »

Pampigt på Mythos Beach, Rhodos
Hotellet ligger precis vid stranden i Afandou och är anpassat för barnfamiljer. Här finns ett stort poolområde, flera restauranger och allt från dubbelrum till lyxiga sviter och lägenheter. Det går att köpa till all-inclusive, och då ingår alla måltider, obegränsat med dryck, glass och snacks. Det är även fri tillgång till aktiviteter som tennis, gym och bastu. Apollo har resor hit och hotellet öppnar i april.

Läs mer om Hotell Afandou »

Med egen badvik i Turunc, Turkiet
Hotellet Turunc ligger i den turkiska orten med samma namn. Hotellet är nyrenoverat och har ett fint läge med en egen badvik. Här finns också en vattenpark med sju rutschkanor, lekplats, barnklubb och aktiviteter som dykning, jetski och vindsurfning. Möjlighet till all-inclusive. Apollo har resor hit.

Läs mer om Turunc »

Egen strand i Bodrum, Turkiet
Här finns ett stort poolområde med olika avdelningar för motionssim respektive lek. Här finns stora solterasser med utsikt över havet, sportaktiviteter, Bamseklubb, lekplatser, hamam och spa. Fritidsresor har resor hit. Hotellet bokas all-inclusive och det finns flera restauarnger att välja mellan.

Läs mer om Bodrum Imperial »

Lugnt under cederträden på Korfu
Familjevänliga Aquis Sandy Beach ligger på en riktigt fin strand med en cederträdskog och nära byn Agios Georgios. Det är ett lugnt område och hotellet har alla tänkbara faciliteter och aktiviteter som vattengymnastik och barnklubb. Fritidsresor har resor hit och hotellet bokas all-inclusive.

Läs mer om Aquis Sandy Beach »

För er som är två


Romantiskt och lantligt på Sicilien
Bo på en ombyggd lyxig lantgård bland bergen. Masseria Gargidicenere är ett litet familjedrivet hotell där detaljerna räknas. Stilfullt inrett och med personlig service. Solresor har resor hit.

Läs mer om Masseria Gargidicenere »

Design och lyx i Kolimbari
Hotel Avra Imperial ligger i fiskebyn Kolimbari. Det här är ett riktigt lyxigt designhotell med stilren och modern italiensk design. Trädgården är grön och skön, poolen ör stor, restauranger förstklassiga och spaavdelningen stor och med ett läckert utbud. Stranden ligger nära och har grovkornig sand och klappersten. Solresor har resor hit.

Läs mer om Avra Imperial »

Snyggt i Bodrum, Turkiet

Det här är ett perfekt hotell för dig som reser med din pojk-eller flickvän eller med kompisen. Det är ett snyggt hotell med ett skönt poolområde, bar och restaurang på takterassen och fina rum med franska balkonger. Nära marinan där det finns ett sorligt nattliv och trevliga restauranger. Ving har resor hit.

Läs mer om Marina Vista »


Hitta billiga resor till Turkiet här.

Charter till Rhodos

Charter till Kreta

Charter till Turkiet