Sommarens charternyheter

Louisewinberg
Medlem sedan 2010, besökt 32 länder

Glöm snön. Tänk på värmen istället och spana in sommarens heta nyheter.

Det finns många nya orter i de stora resebolagens charterprogram 2011. Framför allt satsar man stort på 2010 års vinnare Turkiet.

Ving lägger krut på Turkiet

Ving ökar antalet platser till Turkiet med 20 procent. Nya destinationer hos dem dit är Bodrum, lugnare Torba på västkusten, den fina badorten Gümbet och schyst all-inclusive på Yahsi Beach. Fritidsresor börjar med direkcharter till Bodrum och har nu fyra destinationer i Turkiet. De övriga är Dalaman, Izmir och Antalaya.

Tokig i Tunisien

Tunisien är ett land som blir allt populärare bland oss svenskar. Apollo lägger till staden Mahdia i sitt utbud, som ligger fem mil sydost om Sousse. Tunisien är fortfarande väldigt billigt att leva i, tack vare den starka kronan. Här äter och dricker du gott till en billig penning och kan även fynda fin shopping i form av kryddor, lampor och tyger.

Underbara Italien

Solresor och Fritidsresor har nyheter till den goda matens, fotbollens och kulturens moderland nummer ett, Italien. Solresor lägger till Sorrento, Capri och Amalfi i sitt program och Fritidsresor erbjuder Isla Rossa på Sardiniens nordkust, samt resor till byn Bosa, en timme från Alghero. Fritidsresor arrangerar också ett kombopaket med en vecka på Malta och en vecka på Sicilien.

Kändistätt på Mallis med Fritidsresor

Spanska Portals Nous är en liten badort på Mallorca mellan Palma och Palma Nova. Här bor du bland de rika och berömda på lyxigt boende nära stranden och golfbana. Fritidsresor ökar även antalet orter på Gran Canaria. Nu finns elva destinationer att välja mellan.

Hitta en go charter

Hittar du inte vad du söker? Fler charter söker du här.

Hitta en sista minuten til solen