Sommarens all-inclusive i Turkiet

Roy
Medlem sedan 2004, besökt 68 länder

Foto: Joanna Ismael Bild: Adrian Ismael
Turkiet och all-inclusive är idag ett begrepp, speciellt för solhungrande svenska familjer. Vi har sammanställt en lista på resor med 4- och 5-stjärniga hotell som finns bokningsbara under perioden fram till 15 augusti.

Har du inte bestämt dig för vad du skall göra i sommar? Det är fortfarande många som inte har bokat sin sommarsemester och som pendlar mellan drömmen om svensk sommar och helgardering med klimatstatistikens solsäkra destinationer runt Medelhavet.

Alla charterresor i en sökning

Här har du en länk för sökning av samtliga all inclusive-resor till Turkiet utan datumgräns. Bra verktyg för dig som har lite mer flexibla resplaner och kan anpassa dig efter pris. Du kan filtrera resorna efter önskemål för att hitta rätt resa som uppfyller dina krav. Du kan spara en hel del pengar genom att välja avresa innan midsommar eller i senare halvan av augusti/början av september. Klicka på länken för att komma till söket:
Alla all inclusive-resor till Turkiet

Glöm inte att uppleva omgivningarna

Bekväm all inclusive i all ära, men ni får inte glömma att ta er ut i världen utanför gratis glass och poolplask. Turkiet kan visa upp många av världens mest intressanta arkeologiska lämningar och en rik kultur, så passa på att ge barnen och dig själv en dos omvärldsinformation “irl”.

Här är lägsta pris just nu för sommaren 2013

Priserna är angivna per person och avser oftast del i dubbelrum. De är de lägsta priserna vi just nu hittar för 4- och 5-stjärniga hotell, klicka på dem för att se fler hotellalternativ och resmål i Turkiet. Priserna uppdateras kontinuerligt av oss, men på grund av tekniska begränsningar och högt bokningstryck kan vi tyvärr inte garantera att resan finns kvar till försäljning.


All-inclusive med avresa från Malmö/KöpenhamnAll-Inclusive med avresa från GöteborgAll-Inclusive med avresa från Stockholm


Alla charterresor

Här hittar du alla charterresor från Sverige, inte bara All Inclusive:
Reseguidens jämförelsetjänst Charter