Solsäkra höstlovet

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Foto: gunnssan, medlem sedan 2007
Sommarens soliga dagar är snart ett minne blott och det är dags att börja planera nästa resa. Många soldyrkare bokar tidigt och det är hög tid att börja fundera över höstens ledighet.

På Resia har man redan märkt ett stort sug efter vinterns resor och det är en god idé att börja planera nästa solsemester redan nu.

– När skolorna börjar vaknar nästa reseperiod till liv. Det är ingen bra sommarvärme i augusti i år och det sätter lite press på att man vill solsäkra nästa resa, säger Bo Jacobsson Försäljnings- och marknadschef på Resia.

– De klassiska resmålen står sig i vinter och vi kommer att se väldigt många svenska gäster på Kanarieöarna och i Thailand, fortsätter han.

Kryssning i Karibien, Maldiverna, Mauritius och Florida är andra populära vinterdestinationer och många solsugna är ute i god tid.

– Vi ser en trend i att boka tidigare och fler väljer att lägga sin sol- och badsemester på vinterhalvåret för att istället stanna hemma på sommaren, säger Bo Jacobsson.

Thailand är ett av de mest sökta länderna och Bangkok är en populär utgångspunkt för vidare resor. Staden ligger just nu på tredje plats över de mest sökta städerna i världen på Reseguiden.se.

Flyg till solen

Om Thailand

De milslånga kritvita stränderna, det klarblåa vattnet och det härliga klimatet har gjort Thailand till en svenskfavorit. Här finns också fantastisk mat, bra shopping och en oerhört gästvänlig miljö. Bangkok är huvudstaden.
grönt är skönt!
3 / 26
Eftermiddagssiesta på Phi Phi
4 / 26
Lugn och ro...
5 / 26
Longtail i kvällsbrisen
8 / 26
Chicken Island
10 / 26
Ingen Trängsel På Koh Lipe
11 / 26
Hotel California, Dolphin Bay
12 / 26
Vacker park vid Sankampaeng Hot Spring
14 / 26
Morgonljus, Railay Beach West
15 / 26
Fiskehamnen i Khao Takiap
16 / 26
Sjö i djungeln
17 / 26
Min bästa strandbild
19 / 26
A walk in Paradise
20 / 26
Strand på Phi Phi Islands
23 / 26
Poolen på Railay Village Resort
24 / 26