Sista minuten till värmen i januari

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
Mörker, kyla och en sol som sällan stannar länge. Har du också tröttnat på vintern? Då ger vi dig chansen att ändra på det, här får du en sen julklapp från oss på Reseguiden – alla de billigaste sista minuten-resorna i januari.

När julmyset och det glada nyårsfirandet är över vill de flesta av oss bara ha vårsol och värme, kvittrande fåglar och glada miner. Istället väntar ungefär tre månader till av mörker och kyla. Dessutom kan plånboken kännas väldigt tom efter alla julklappsinköp och nyårsfester med oxfilé och champagne. Vad passar då bättre än en billig resa till varmare breddgrader? De flesta charterarrangörer har riktigt bra priser i januari. Alla priser är per person när två vuxna reser och bor tillsammans. För att du lättare ska hitta den resa som passar just dig har vi delat upp resorna på avreserorter, både med och utan boende inkluderat. Nu är det bara för dig att välja och vraka.


Sista minuten från Stockholm - endast flygSista minuten från Stockholm - med boende


- Alla sista minuten från Stockholm


Sista minuten från Göteborg - endast flygSista minuten från Göteborg - med boende


- Sista minuten från Göteborg


Sista minuten från Malmö/Köpenhamn - endast flygSista minuten från Malmö/Köpenhamn - med boende


- Sista minuten från Malmö och Köpenhamn


Sista minuten från Luleå - med boendeSista minuten från Luleå - endast flyg


- Alla sista minuten från Luleå

Hitta fler resor i Reseguidens sökmotor:
- Sista minuten
- Charter
- Reguljärflyg
- Bra erbjudanden på resor

Om Kanarieöarna Spanien

Kanarieöarna är en populär ögrupp som tillhör Spanien. Öarna erbjuder ett solsäkert klimat, fantastiska stränder och spännande aktiviteter. De mest kända är Gran Canaria och Teneriffa, men alla 13 öar har sin unika charm. Res hit året runt.