Sevärt i Singapore

Zoombrero
Medlem sedan 2006, besökt 89 länder

Bild: Dreamstime
Foto: pelleplutt, medlem sedan 2006
Singapore är plats där historia, samtid och framtid möts i en härlig blandning. Här finns spektakulära sevärdheter, vacker natur och en varm lokalbefolkning. Reseguidens medlem Anders Pihl listar några av sevärdheterna du inte får missa.

Raffles Hotel

Det legendariska hotellet är också en av Singapores mest besökta turistattraktioner. Utan ett besök på Raffles är inte Singapore-resan komplett. Och visst är det här du ska dricka en Singapore Sling. Drinken uppfanns på Raffles.

Sentosa Island

Sentosa Island kombinerar tivoli, Underwater World, naturområden, delfinpool, museum, hotell och golfbanor. Glöm inte badbyxorna. De konstgjorda strändernas kvalitet förvånar de flesta. På kvällen råder skön feststämning kring de trendiga strandbarerna.

Singapore Zoo

Singapore Zoo räknas som ett av världens bästa. Här växer djungeln naturligt och det är extremt välplanerat för besökaren. Intill ligger världsunika Night Zoo, som öppnar när solen går ner. De flesta väljer att både åka tåg och vandra runt i mörkret bland leoparder och lejon (stängsel finns, även om det inte syns).

Ubin Island

Ubin Island rekommenderas om man vill uppleva ett helt annat Singapore. En oexploaterad ö med många naturupplevelser. I skogen kan man få syn på vilt levande näshornfåglar och flygande rävar, världens största fladdermus.

Sponsrade erbjudanden:


Flyg

[script src=“ type=”text/javascript“ charset=”utf-8“ src=”
http://media.reseguiden.se/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=8028a79ef5703f828f16b449ca277d6b&site=reseguiden&javascript=1“”]Hotell
[script src=“ type=”text/javascript“ charset=”utf-8“ src=”
http://media.reseguiden.se/cgi-bin/rg/view_data.cgi?event=view&id=99bf46c0659bcbb0edb9090809a1d15c&site=reseguiden&javascript=1“”]

Singapore

Singapore - världens största hamn
1 / 8
Linbana till Sentosa Island
3 / 8
Singapore; Dawn Over Marina Centre
4 / 8
Stenar på Koh Lipe strand..tror jag
5 / 8
Ankomst till Lipe
6 / 8
Singapore; Sentosa Butterfly Park
7 / 8
En fika med Miss Singapore
8 / 8