Sensommarens billigaste flygresor till USA

Lina
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Shutterstock
Drömmen om USA behöver inte vara så avlägsen som du kanske tror. Just nu finns det många prisvärda flygbiljetter till flera av landets storstäder.

USA är ett gigantiskt land med många spännande platser att besöka och uppleva. Grand Canyon, Mount Rushmore, New York, Kalifornien, Yosemite, Savannah, Miami, Colorado och Montana, bara för att nämna några. I år har nationalparkerna i USA slagit alla tidigare rekord på antal besökare, kanske vill du vara en av dem? Eller vill du hellre ta med familjen till Disney World i Orlando och besöka såväl alligatorer som några av landets finaste stränder i delstaten Florida? Många drömmer om att flyga till New York, ta en hyrbil och köra genom hela landet för att sedan flyga hem från Los Angeles, why not säger vi? Du lever bara en gång. Just do it som Nike´s slogan säger! För att hjälpa dig hitta den mest prisvärda flygbiljetten ger vi dig här sommarens billigaste flygbiljetter, uppdelat på några av landets största städer. Priserna gäller när du reser härifrån från idag och fram till 30 september. September är förresten en av de bästa månaderna att besöka landet på. Ingen trängsel, varmt i havet och behagliga dagstemperaturer nästan överallt.

Hittar du inte din resa i listorna nedan hittar du fler här:
- Jämför och hitta ditt flyg till USA
- Jämför och hitta ditt hotell i USA
- Jämför och hitta din hyrbil i USA


Reguljärflyg till New YorkReguljärflyg till MiamiReguljärflyg till WashingtonReguljärflyg till ChicagoReguljärflyg till DenverReguljärflyg till Las VegasReguljärflyg till PhoenixReguljärflyg till Los AngelesReguljärflyg till San DiegoReguljärflyg till San FranciscoReguljärflyg till Honolulu

USA

Monument Valley
1 / 30
Surfing Hawaii/Oahu/North Shore
2 / 30
Vägen ovanför molnen!
8 / 30
Grand Canyon grandview trail
10 / 30
Högst upp på Empire State Building
11 / 30
Avkoppling på Waikuloa Resort, Big Island, Hawaii
12 / 30
Waikiki beach Honolulu
13 / 30
Utsikt längs med Highway 1
14 / 30
New York New York i Las Vegas
15 / 30
Kärleken i Brooklyn
18 / 30
Zions friska grönska och klara källa
22 / 30
Upper Antelope Canyon
23 / 30
Monument Valley i skymningen
24 / 30
Nära John Ford´s Point i Monument Valley
25 / 30
Santa Monica Sunset
26 / 30
Stars and stripes
28 / 30
Venice Beach efter solnedgång
29 / 30