Semestra som en stjärna

Ellinor
Medlem sedan 2007, besökt 19 länder

Bild: Dreamstime
Kanske har du inte råd med en egen ö som Johnny Depp eller en egen herrgård på Maui som Oprah Winfrey, men du kan också semestra i en klass för sig. Vi har tagit reda på kändisarnas smultronställen.

Vill du semestra som en stjärna? Börja med att göra vårt quiz och para ihop rätt kändis med rätt resmål.

Kändis quiz - Para ihop rätt resmål med rätt kändis


Hawaii
Kalifornien
Bahamas
The Hamptons, New York
Franska Rivieran

Beyoncé
Johnny Depp
Oprah Winfrey
Tom Cruise
Steven Speilberg

Fem kändistäta resmål


Herrgård på Maui
Oprah Winfrey har en egen herrgård på Maui och även kändisar som Drew Barrymore och Ben Stiller gillar Hawaii.

Sommarhus i Kalifornien
Kalifornien är även till vardags kändisarnas stat men när Tom Cruise och frugan Katie Holmes vill slappa drar de till fritidshuset i Napa Valley. De ordnade även festligheter för kompisen David Beckham när han fyllde 34 tidigare i år och gästlistan var garanterat stjärnspäckad.

Egen ö i Bahamas
Karibien är självklart en favorit bland stjärnorna. Men kanske har Johnny Depp börjat leva sig in i rollen som sjörövare i Karibien lite för häftigt – nu har han nämligen köpt en egen ö i Bahamas. Om du har vägarna förbi paradiset kan du också ha chansen att träffa på Nicholas Cage som även han äger en egen ö.

Lyxhus i The Hamptons
New York är kändistätt och de rika och berömda njuter gärna av en helg utanför staden i The Hamptons. Steven Speilberg är en av kändisarna som väljer området och i sitt hus har han haft gäster som bland annat paret Clinton, och Will Smith flögs en gång in med helikopter för att bli erbjuden rollen i Men in Black.

Flashigt på Franska Rivieran
Europas främsta kändiskust är älskat av bland annat Sean P Diddy, Beoyncé och Naomi Campbel. Men de är bara några av de få stjärnor som gillar att slappa i Cannes och Saint-Tropez.