Så hittar du hotell – när både pris och läge räknas

Maria
Medlem sedan 2007

<a href="http://www.reseguiden.se/hotell">Gå till Reseguidens hotellsök &raquo;</a>
I en undersökning på Reseguiden i maj svarade 70% av de tillfrågade att pris och läge var de viktigaste elementen när de letade boende inför en resa.

Nya hotellsöket på Reseguiden gör det ännu lättare för dig att hitta ditt boende. Stora förbättringar har gjorts, särskilt de nya kartfunktionerna gör att du nu kan göra sökningar utifrån närhet till specifika stadsdelar, områden, flygplats eller sevärdheter.

Kartan hjälper dig att hitta önskvärt läge

Du kan välja att visa din sökning på den interaktiva karta och du kan när som helst zooma in dig på kartan för att avgränsa ditt geografiska område. Klicka eller dra i kartan för att ändra kartvyn – allt eftersom du ändrar vyn ändras även utbudet av hotell, och självklart kan du få utbudet presenterat i överskådliga listor.

För dig som vill bo centralt

Ska du exempelvis till London och vill bo nära Big Ben kan du använda filtren i vänsterkolumnen för en sådan sökning. Eller kanske kan du tänka dig att bo inom max 3 kilometer från centrum? Sökningen ger dig en kartvy som visar dig gällande område.

Självklart kan du fortfarande filtrera på pris och typ av boende, och i listorna visas alltid det billigaste alternativet högst upp.

Vi hoppas att alla förbättringarna kan hjälpa dig att hitta just det boendet du letar efter!

Klicka in dig på vårt nya hotellsök och testa den nya versionen.