Så gör du charterfynd

Maria
Medlem sedan 2007

Foto: travelfun, medlem sedan 2006
Bild: Reseguiden.se
Bild: Reseguiden.se
I Reseguidens chartersök hittar du hela utbudet hos de största arrangörerna. Med alla resor samlade på ett ställe slipper du leta resor på flera olika sajter.

Vill du bo nära stranden? Gillar du att slappa vid poolen? Är det viktigt med promenadavstånd till centrum? På Reseguiden kan du jämföra priser och hitta anläggningen som passar bäst för dig.

Kartan ger dig en tydlig överblick

Med en interaktiv, klickbar karta kan du navigera dig genom hela semesterorten och få en tydlig översikt över charterutbudet på plats.

Du kan till exempel få upp en satellitkarta över semesterorten med alla hotellen tydligt utmärkta. Genom att zooma in ser du snabbt om anläggningen ligger nära stranden eller om det är promenadavstånd till centrum.

Hitta bästa anläggningen

Självklart kan du filtrera din sökning på kriterier som till exempel hur många stjärnor anläggningen har, om det finns pool eller bar och vilket resebolag som arrangerar resan.

När du sedan hittat ett intressant paket i vår översikt länkas du snabbt vidare till respektiva researrangör för mer information, bilder och bokning.

Planera din semester

Sista minuten-söket är en av Reseguidens mest populära tjänster. Men vill du planera din semester mer än sex veckor fram i tiden kan du nu planera och boka din resa mer än ett år i förväg.

Reseguidens söktips:


1. Använd kartan för att navigera

Om du zoomar in på ett land kommer fler prislappar upp, med namn på orter och regioner i landet. Om du klickar in dig på en ort får du upp alla hotellen på kartan. Om du zoomar in tillräkligt djupt kommer dessutom prislappar upp för varje hotell i kartläget. Klicka på hotellen för att få mer info i en pratbubbla.

2. Testa satellitläget i kartan när du tittar på en ort

I de flesta fallen kan du tydligt se hotellet, om det har en stor pool, hur omgivningarna ser ut och hur nära stranden det ligger.

3. Använd filtren i vänsterkolumnen

Markera/klicka på ett filter för att välja ett alternativ, eller markera flera alternativ samtidigt. Allt du ändrar i filtren har även genomslag på kartan. Så du får en översikt över var i världen du kan åka efter dina specifikationer.

Charter från 3 stjärnor


Se fler charterresor här!